Search

Četiri stvari koje trebate znati danas

Četiri stvari koje trebate znati danas

Što se događa u svijetu?

Tekst: A.P.


U našem dnevnom pregledu događaja donosimo zanimljivosti iz svijeta mode, filma, društva, glazbe

Kako su slavni partijali 90-ih?
Misterij holivudskih zvijezda otkrit će nam Bruce Weber koji je za časopis Carine Roitfeld otvorio svoju bogatu arhivu fotografija na kojima se nalaze intimni portreti slavnih faca. Tu su Leo Di Caprio, Matt Damon, Drew Barrymore, Brad Pitt i mnogi drugi. Po riječima samog Webera razdoblje 90-ih je obilježio Chateau Marmont, hotel koji čuva sve prljave tajne holivudske elite.

Bruce Webber

Anton Corbijn je režirao video za Agent Provocateur
Poznati brend donjeg rublja oduvijek je bio prepoznatljiv po provokativnim kampanjama i videima koji su rađeni u maniri kratkih filmova. Za novu kampanju angažirali su nizozemskog redatelja Antona Corbijna. Ako ne znate o kome se radi, kazat ćemo vam da je Corbijn pridruženi član skupine Depeche Mode za koje osmišljava vizualni identitet od 80-ih godina. Za Agent Provocateur Corbijn je angažirao Magdalenu Frackowiak i Élise Crombez koje zavodljivo plešu nad bilijarskim stolom uz zvuke Massive Attacka.

Agent Provocateur

Svi su uzbuđeni oko Rihanne
Točnije njezine Fenty Beauty linije koja nas očekuje 8. rujna. Pjevačica putem Instagrama izluđuje obožavatelje s teaserima kolekcije. Danas ih je primjerice dočekala vijest da će Fenty Beauty imati čak 40 različitih nijansi tekućih pudera. O ostatku kolekcije se ne zna puno, ali pričekajmo još tri dana i vidjet ćemo hoće li RiRi ugroziti beauty carstvo Kardashian-Jenner obitelji.

Rihanna

Najavljen je službeni datum televizijskog prijenosa revije VS
Svi znamo da djevojke ovaj put idu u Šangaj gdje će se održati spektakularna revija brenda Victoria's Secret. Danas je objavljen datum prikazivanja revije, 28. studeni kada će američka javnost biti prikovana za male ekrane. Reviju će, između ostalih, nositi: Adriana Lima, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Taylor Hill, Gigi Hadid....

Related articles

Buro 24/7 Selection

više