Search

Četiri stvari koje trebate znati danas

Četiri stvari koje trebate znati danas

Što se događa u svijetu?

Tekst: A.P.


U našem dnevnom pregledu događaja donosimo zanimljivosti iz svijeta mode, filma, društva, glazbe

Kim i Kanye očekuju treće dijete
Danas je potvrđena vijest da će najslavniji par na svijetu dobiti treće dijete. Radi komplikacija u trudnoći koje je Kim imala s prijašnjom djecom ovaj put su uzeli surogat majku. Majci je navodno isplaćeno 45 tisuća dolara uz strogi ugovor koji joj zabranjuje konzumaciju alkohola, droge, cigareta i svega što bi moglo naštetiti djetetu u vrijeme trudnoće.

Shayk

20 godina Merta & Marcusa u raskošnoj monografiji
Jedan od najpopularnijih fotografskih dvojaca današnjice u listopadu izdaju svoju monografiju s presjekom 20 godina karijere. U knjizi će se naći preko 300 fotografija snimljenih za razne modne magazine, ali i brojne kampanje i neki neobjavljeni materijali. Knjiga je nazvana "Mert&Marcus", a izdavač je Taschen.

Time

Time magazine posvetio naslovnice jakim ženama
Multimedijalni projekt sadrži čak 46 naslovnica s prominentnim ženama iz svijeta mode, politike, glazbe i medija. Tiskano izdanje će imati 12 različitih naslovnica, a na kioske stiže 18. rujna. Glavna urednica Nancy Gibbs kaže kako se ovdje ne radi o listi najmoćnijih žena ili najslavnijih žena. Za naslovnice su odabrane žene čije karijere i životi pričaju priču o rušenju barijera i inspiriraju druge da učine isto. Sve naslovnice su snimljene iPhoneom.

comme des garcons

Comme Des Garçons predstavili novi parfem inspiriran Andyjem Warholom
Radi se o uniseks mirisu naziva "Andy Warhol's You're In". Parfem je inspiriran kultnim djelom slavnog umjetnika iz 1967. godine koje su sačinjavale srebrne boce Coca-Cole u drvenom sanduku. Parfem miriše na gorku naranču, sandalovinu, mošus, list korijandera i limetu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više