Search

Etsy ima novi zeleni ured

Etsy ima novi zeleni ured

Samoodrživa politika poznate online trgovine


Image: Etsy

Etsy je ovih dana predstavio fotografije svog novouređenog njujorškog ureda

Novouređeni prostor odiše energijom prirode, slavi lokalne umjetnike i obrtnike, a zamišljen je kao samoodrživa zajednica koja proizvodi vlastitu energiju. Na krovu Etsyjevog ureda smješteni su solarni paneli, biljke se zalijevaju pomoću posebnog sistema koji do njih dovodi kišnicu, a svi materijali korišteni pri uređenju, od namještaja do najobičnije boje za zidove, birani su pažljivo kako bi se izbjegla mogućnost štetnih kemikalija u njihovom sastavu.

Etsy ima novi zeleni ured (фото 1)

Komadi namještaja kojima je ured opremljen uglavnom su proizvod umjetnika i obrtnika koji svoje proizvode prodaju na Etsyju, a sam je prostor opremljen prema željama više od 850 zaposlenika Etsyja, koji su davanjem feedbacka izrazili u kakvom radnom prostoru žele raditi. Tako je nastao otvoren, prozračan i svijetao prostor, s posebno dizajniranim odvojenim kutevima za inspiraciju i razvoj kreativnih ideja.

Etsy ima novi zeleni ured (фото 2)

Vlasnici Etsyja ističu da je spolna ravnopravnost jedno od najvažniji načela u Etsyju pa su u novom uredu izgrađeni čak i uniseks toaleti. Osim toga, ured ima i područja za opuštanje, zelenu knjižnicu, sobu za meditaciju i jogu, spremište za bicikle, nekoliko terasa i krovni vrt. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više