Search

Evo kako će izgledati luksuzan resort u Kuparima u blizini Dubrovnika

Evo kako će izgledati luksuzan resort u Kuparima u blizini Dubrovnika

S gradnjom se počinje 2019. godine


Image: PR

Projekt vrijedan milijardu kuna...

U novoj i vjerojatno konačnoj verziji projekta Kupari koju su dogovorili investitor Avenue Grupa i Vlada koja lokaciju bivšeg vojnog odmarališta daje u dugogodišnju koncesiju, kompleks će se sastojati od hotela, aparthotela i zgrade hotela Grand koji je zamišljen kao srce budućeg resorta i u kojem će se nalaziti isključivo dodatni sadržaji. Investicija će biti vrijedna oko milijardu kuna, piše Poslovni dnevnik.

Evo kako će izgledati luksuzan resort u Kuparima u blizini Dubrovnika (фото 1)

Broj smještajnih jedinica više je nego prepolovljen u odnosu na raniju verziju koja se trebala raditi u suradnji s brendom Ritz Carlton, tako da će novi Kupari imati manje od 200 smještajnih jedinica, a jedinica su luksuznije i značajno veće. U hotelu će najmanja smještajna jedinica imati gotovo 50 metara kvadratnih, a najveći, presidential suite će biti gotovo 200 metara kvadratnih, dok će u aparthotelu jedinice biti od 135 do 200 metara kvadratnih.

Evo kako će izgledati luksuzan resort u Kuparima u blizini Dubrovnika (фото 2)

Plan je da na projektu maksimalno angažiraju hrvatske kompanije, ali u nekim dijelovima projekta će biti potrebno angažirati i svjetski priznate i poznate kompanije. S gradnjom bi se trebalo započeti u 2019. godini, a prije toga je potrebno ishoditi sve dozvole. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više