Search

Evo kako izgleda kolekcija namještaja koju je Virgil Abloh dizajnirao za kuću IKEA. Millennialsi će je obožavati

Evo kako izgleda kolekcija namještaja koju je Virgil Abloh dizajnirao za kuću IKEA. Millennialsi će je obožavati

IKEA x Virgil Abloh


Image: buro247.ru

Otkako je ova suradnja najavljena, sve oči uprte su u američkog arhitekta, modnog dizajnera i vlasnika brenda Off-White. No, sada smo konačno doznali i o kakvoj je kolekciji riječ...

Suradnja o kojoj se već neko vrijeme naveliko priča jest ona između kuće IKEA i američkog modnog dizajnera Virgila Abloha, ujedno vlasnika popularnog brenda Off-White. Nakon puno vremena iščekivanja, konačno smo doznali o kakvoj će to kolekciji namještaja biti riječ jer je stigao prvi uvid.  Ono što nam ovaj tim ima za poručiti jest da je u pitanju kolekcija koju će itekako prigrliti millennialsi.

Za sada su putem Instagram kanala predstavljeni neki prototipi. Kolekcija će nositi naziv Markerad, a namijenjena je mladima, odnosno studentima koji planiraju solo život u svom novom domu. Abloh poručuje kako dizajn neće previše odudarati od onog klasičnog na koji smo navikli kada je u pitanju IKEA, ali da je ipak dodao neke pop art elemente. Ono što su nam dali na uvid su stolac, cool vitrine za držanje obuće, tepisi s natpisima, a nije mu promaknulo da svoj izričaj u dizajnu podari i famoznoj FRAKTA vreći. Sudeći prema ovim prvim komadima i stilu u kojem ide, vjerujemo kako će ova suradnja biti pravi pogodak. Kolekcija IKEA x Virgil Abloh bi svjetlo dana trebala ugledati nekada u 2019. godini. 

Evo kako izgleda kolekcija namještaja koju je Virgil Abloh dizajnirao za kuću IKEA. Millennialsi će je obožavati (фото 1)

 

Evo kako izgleda kolekcija namještaja koju je Virgil Abloh dizajnirao za kuću IKEA. Millennialsi će je obožavati (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više