Search

Filip Juričić kao 'good guy' na naslovnici Storybooka

Filip Juričić kao 'good guy' na naslovnici Storybooka

I još mnogo iznenađenja stiže u novom izdanju lifestyle magazina

Tekst: BURO.


Zvijezda nove naslovnice lifestyle magazina je Filip Juričić! Iako smo ga u posljednje dvije godine gledali kao negativca, u RTL-ovom serijalu "Tajne" on tumači jednu drugačiju ulogu... Ipak čitatelji Storybooka imat će priliku upoznati Filipa onakvog kakav on doista i jest, a uz iskren razgovor očekuju vas i visokoproducirane fotografije nastale iz briljantne glumačke improvizacije.

Pored zvijezde s naslovnice novi broj donosi pregršt modnih i beauty priloga, koji dolaze kao savršena priprema za nadolazeće hladnije dane. Tu su i sjajna štiva već dobro poznatih kolumnista u čije društvo se pridružio jedan novi – priznati arhitekt Ante Vrban. Od Toronta, preko Moskve, Londona pa sve do Trsta i Sarajeva stvarale su se nove priče satkane na 308 stranica koje su kao stvorene za početak jeseni.

Novi broj donosi i omiljene modne trendove, beauty rituale, hobije i modne dodatke naše Mirele Forić Srne i Ive Balaban!

Storybook pripremio je i dvije nove poslastice za svoje čitatelje – narukvice S7 x storybook, nastale u suradnji s dizajnerom Samirom Šećerkadićem te njegovim brendom S7 i dizajnerski Storybook cupcake koji čeka sve sladokusce u jednoj od najoriginalnijih zagrebačkih slastičarnica - The Cookie Factory.

Storybook je na svim kioscima od 27. rujna.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više