Search

Fotograf slijedi svoju djevojku na putu oko svijeta

Fotograf slijedi svoju djevojku na putu oko svijeta

Instagram projekt "Follow Me" fotografa Murada Osmanna


Image: @muradosmann

Instagram profil koji je uistinu vrijedan vaše pažnje ispunjen je fascinantnim fotografijama vrlo romantičnog koncepta

Ruski fotograf Murad Osmann započeo je svoj projekt "Follow Me" 2011. godine, a do današnjeg dana sakupio je više od 980 tisuća obožavatelja koji prate njegov profil na Instagramu. Na taj način oni zapravo prate njega i njegovu djevojku kako putuju oko svijeta i bilježe upečatljive lokacije putem prekrasnih fotografija. Ono što je najzanimljivije u ovom projektu i ono što ga razlikuje od drugih je ideja, odnosno, lajtmotiv koji se provlači kroz svaku fotografiju.

@muradosmann

Naime, Murad Osmann, koji je u ulozi fotografa, na svakoj fotografiji drži za ruku svoju djevojku koja ga vodi svjetskim prostranstvima. Otuda i ime "Follow Me", odnosno "Prati me" koje kao da izgovara njegova djevojka kojoj nikada ne vidimo lice i koja je uvijek okrenuta leđima. Iako je i njena figura u fokusu, najbitnija točka fotografije je ipak njihov čvrst stisak ruke, kao i lokacija na kojoj se nalaze. Što više vremena protječe, njihova putovanja su sve egzotičnija, a ponekad se i vraćaju na ona najzanimljivija mjesta ili posjećuju razna događanja diljem svijeta.

@muradosmann

Među posljednjim lokacijama nalaze se Moskva, Milano, Rim, New York i Pariz. Vibrantne boje, motivi i romantična ideja putovanja oko svijeta s voljenom osobom, ono su što će vas zasigurno "zakačiti" za ovaj profil i hashtag #followmeto.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više