Search

Gin tonic na najljepšoj zagrebačkoj terasi

Gin tonic na najljepšoj zagrebačkoj terasi

Ljetno osvježenje

Urednik: A.P.


Image: Apetit

Na terasi Bistroa Apetit, uz jedinstvenu gastronomsku reinterpretaciju starih zagrebačkih okusa, koje će pripremati Chef patron Tom Gretić i njegov tim vrhunskih kuhara, svi gosti moći će se rashladiti i uz Summer Gin Days

Ekskluzivno za Bistro Apetit, svakog dana od 2. do 14. kolovoza iza 18 sati, goste će oduševljavati unikatne verzije gina i tonica cocktail mastera Vjenceslava Madića Kishonija.

Gin, ljubimac visokog društva, kralj koktela i omiljeno ljetno piće, apsolutni je klasik među alkoholnim pićima, a u originalnim verzijama koje će ponuditi Summer Gin Days powered by V.M. Kishoni svatko će pronaći svoje favorite;

Gin Mare, koji dolazi iz kultne destilerije La Costa Dorada u Španjolskoj evocirat će duh Mediterana kroz dva jedinstvena pića, Mediterranean Duo Cocktail i Mojiterraneo Cocktail

Roby Marton, za koji mnogi poznavatelji kažu kako spada među najbolje na svijetu, sačinjava 11 jedinstvenih okusa i mirisa, a činit će dio najnagrađivanijeg cocktaila u Italiji, Italian Mule, koji se servira u limenci.

gin tonic

Blue Gin, vlastita sadnja pšenice i kontrolirani uzgoj, a potom i 27 začina i mirodija, odlike su ovog gina koji će se razotkriti kroz osvježavajuće kreacije Gin Tonic Classica i Sloeberry Fizza.

Colombian Gin ili kolumbijski ponos, jedini je gin od šećerne trske, a koji dodatno odležava u bačvama koje su sadržavale rum. Sva kompleksnost njegovog okusa savršeno će prezentirati rashlađena čaša Pinky Gin Fizza.

Zuidam Dutch Courage Aged Gin je nezaobilazan za sve ljubitelje gina. Dvjestogodišnja tradicija i jedinstven okus uz aromu pobjedničke cigare, mogao bi biti nezaboravan kraj jedne posebne večeri.

Bistro Apetit u periodu od 02. do 14. kolovoza radi od 18 do 24 sata.

 

više