Search

Hortiart Home: Novo zanimljivo uređeno mjesto u Zagrebu gdje biljke vode glavnu riječ

Hortiart Home: Novo zanimljivo uređeno mjesto u Zagrebu gdje biljke vode glavnu riječ

Još jedna lokacija za nabavku divnog detalja za vaš dom

Tekst: Tina Kovačiček


Image: Vanja Šolin

S motom "Svaki je vrt jednako velik i jednako važan, a ideja je napraviti ga kreativnim, funkcionalnim i ugodnim za boravak" Hortiart se na hrvatskom tržištu nametnuo kao jedno od vodećih imena za rješenja u vrtnoj arhitekturi. S njihovim smo vas radom već upoznali o čemu možete ponovno čitati ovdje, dok s nestrpljenjem iščekujemo otvorenje njihovog prvog fizičkog prostora u Zagrebu. Ovog petka, 25. listopada, na adresi Ulica kralja Zvonimira 24 otvara se Hortiart Home, mjesto gdje biljke vode glavnu riječ i gdje ćete moći "upecati" zgodan detalj za kuću.

Hortiart Home: Novo zanimljivo uređeno mjesto u Zagrebu gdje biljke vode glavnu riječ (фото 1)

"Hortiart se bavi projektiranjem, izvođenjem i održavanjem privatnih i javnih zelenih površina i vrtova već osam godina. Jako u tome uživamo, a sada je došao trenutak da to uživanje nadogradimo i prvim malim prodajno-izložbenim prostorom. Kroz godine osmišljavanja i uređivanja površina na otvorenome, shvatili smo da postoji potreba naših klijenata i za intervencijama u interijerima. Ovo je način da im se približimo u tim potrebama, da predstavimo svoju Hortiart Home kolekciju te proširimo svoju publiku naravno. Također, ovaj prostor je naš mali pokušaj da se ljudi usred grada barem na trenutak osjećaju kao da su negdje u prirodi te da ponesu taj osjećaj sa sobom." govori nam Tonko Katović, idejni začetnik, kreativac i voditelj prostora.

Tonko Katović

A njihov novi zagrebački prostor izgleda fantastično, ispunjen nekom berlinskom atmosferom sličnih lokacija. Industrijski dizajn i crvena cigla osnovna su podloga za sve zelene priče ove šarmantne galerije koja osim ideja s potpisom Hortiart nudi i dekorativne proizvode za uređenje hrvatskih dizajnera kao što su Kut na Kvadrat, Shamai Grin, Mondum, Utopia i Tana te međunarodno poznate brendove Potery Potts i "Žive slike" by Mobilane. Također, jednom mjesečno svi zainteresirani moći će se potpuno besplatno konzultirati s Doktorom za biljke o svim pitanjima i savjetima koja ih zanimaju.

Hortiart Home: Novo zanimljivo uređeno mjesto u Zagrebu gdje biljke vode glavnu riječ (фото 2)

"Željeli smo stvoriti multifunkcionalno mjesto koje okuplja ljude sličnih interesa, gdje se mogu povezati, savjetovati, naučiti nešto novo. Mjesto gdje imate prilike nabaviti neki novi detalj za kuću, možete ostati na radionici ili s nama dogovoriti uređenje vrta jer i dalje ostajemo aktivni i u tom segmentu. Planiramo održavati redovite radionice na temu biljaka, a svatko tko ima želju za prenošenjem znanja itekako je dobrodošao te se uvijek može javiti [email protected]" objašnjava nam Tonko pobliže koncept ovog inovativnog mjesta čije nas otvorenje očekuje u petak, već od podne.

Hortiart Home: Novo zanimljivo uređeno mjesto u Zagrebu gdje biljke vode glavnu riječ (фото 3)

Hortiart Home: Novo zanimljivo uređeno mjesto u Zagrebu gdje biljke vode glavnu riječ (фото 4)

Hortiart Home: Novo zanimljivo uređeno mjesto u Zagrebu gdje biljke vode glavnu riječ (фото 5)

Postav i ponuda Hortiart Home redovito će se nadograđivati, mijenjati i obnavljati tako da svakako svratite da vidite što ima novo u šarmantnom izlogu na  adresi Zvonimirova 24! Sve informacije pratite putem Facebooka.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više