Search

Hrvatska uz bok luksuznim svjetskim destinacijama

Hrvatska uz bok luksuznim svjetskim destinacijama

Najbolje od najboljeg na stranici Quintessentially

Urednik: A.P.


Hrvatska je dobila mjesto na internet stranici koju američki Forbes proglašava "top luxury concierge website for the super rich"

Quintessentially Lifestyle Adriatic, dio vodeće svjetske i višestruko nagrađivane grupacije Quitessentially, u protekloj je godini najviše pažnje posvetio traženju boutique luksuznih hotela i luksuznih vila. Iz ureda u Zagrebu, kreće u intenzivnu potragu za luksuznim smještajem i uslugama kako bi svojim članovima osigurao samo najbolje od ponude. Jedan od važnih koraka prema ostvarenju tog cilja svakako je lansiranje internet stranice objavljene unutar skupine Quintessentially koju je američki časopis Forbes proglasio "top luxury concierge websites for the super rich." Time je Hrvatska dobila mjesto tik uz bok najboljih svjetskih luksuznih destinacija i sasvim sigurno se pozicionira kao jedna od najboljih svjetskih destinacija za najbolje i najzahtjevnije goste.

"Oduševljeni smo što Hrvatska postaje dio Quintessentially internet obitelji. Regija ima mnogo za ponuditi - to je dom raznolikih krajolika, zapanjujuće kulture i povijesne baštine. U konstantnoj potrazi za novim ponudama i prilikama koje ćemo promovirati u okviru naše djelatnosti, vjerujem da ćemo zajedničkim snagama podignuti Hrvatsku tamo gdje spada, među najljepše destinacije svijeta." kazala je Katarina Larisa Ham, CEO Quintessentially Adriatic

Hrvatsku internet stranicu unutar grupacije Quintessentially možete pogledati ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više