Search

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje

U blizini Jaruna

Tekst: BURO.


Image: Filip Popović

Hugo's Garden novo je, čarobno mjesto u Zagrebu, koje oduševljava na prvu - gradski vrt kao stvoren je za uživanje i opuštanje pa topli zagrebački dani i večeri od sada imaju novu alternativu. Smješten tik uz Hugo's bar, ovaj novi vrt je mjesto u kojem želimo započeti dan gledajući izlazak sunca uz ispijanje jutarnje kave ili se opustiti nakon napornog radnog dana. Nastavak je ovo i proširenje priče popularnog bara koji se etablirao kao omiljeno mjesto za ispijanje gin tonika. Ideja vrta je ljude činiti sretnima pružajući drugačiji osjećaj prostora.

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje (фото 1)

Vrt je strukturiran od biljaka, kamena, sitnih kamenčića, original Gebruder Stingl Wien klavira preko čijih se tipki prelijeva voda i stvara vodopad. U vrtu se nalazi više od 50 različitih alohtonih biljnih vrsta. Sve biljke su kultivari uzgojeni ljudskim radom porijeklom sa svih kontinenata. Kamene gromade su vulkanske eruptivne stijene, guste i tvrde, ne podliježu eroziji - što više prolazi vrijeme one su sve ljepše. Ideja je da klavir bude glavni objekt inicirala je projektiranje alpinuma sa sadržajima po pravilima struke. Svaka biljka u ovoj čarobnoj kompoziciji ima svoju ulogu. Uz klavir s vodopadom kao središnjim elementom, tu su još i biljke s ulogama dirigenta, solistice, harfe, violine i publike.

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje (фото 2)

Nije neobično što se želimo osjećati ugodno u vrtu, on mora odisati svježinom i cvjetnim mirisima. Komponente vrta su pomno odabrane kako bi se zadovoljile različite potrebe. U ovom čarobnom vrtu, koji se nalazi u neposrednoj blizini Savskog nasipa i studentskog doma Stjepan Radić na adresi Jarunska 5, moći ćemo uživati u omiljenoj kombinaciji gina, tonika i začinskog bilja. Svakog petka očekuje nas i after work party uz latino ritmove i najdraže kombinacije gin tonika koji će se produžiti do dugo u ljetnu noć.

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje (фото 3)

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje (фото 4)

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje (фото 5)

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje (фото 6)

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje (фото 7)

Hugo's Garden je novi gradski vrt kao stvoren za uživanje (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više