Search

Hvale vrijedan potez humanitarne zaklade Forever Friends

Hvale vrijedan potez humanitarne zaklade Forever Friends

Urednik: BURO.


U posljednjih nekoliko tjedana svjedočimo humanitarnim gestama brojnih privatnih osoba i tvrtki koje su odlučile pomoći stradalima u potresu na području Petrinje i Gline. U akciju se uključila i Forever Friends, humanitarna fondacija kompanije Fashion Company, koja je donirala dvadeset tisuća eura za pomoć ugroženim građanima i saniranje posljedica razornog potresa koji je pogodio Hrvatsku.

U situaciji kada je na tisuće stanovnika Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta ostalo bez svojih domova, i kada postoji još uvijek velika opasnost od novih potresa, naša dužnost je pomagati koliko god je u našoj moći. Ovom donacijom želimo bar djelomično ublažiti poteškoće s kojima se suočavaju ljudi koji su pretrpjeli velike gubitke tijekom potresa i podržimo njihov oporavak tijekom nadolazećih tjedana i mjeseci. Sada je najvažnije stajati jedni uz druge i pokazati solidarnost kada je to najpotrebnije”, izjavila je Iva Babović, predsjednica Forever Friends fondacije.

Donacija je uplaćena na namjenski račun Fonda 5.5 i zaklade SOLIDARNA, u okviru akcije prikupljanja sredstava za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i Sisačko-moslavačkoj županiji.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više