Search

IKEA predstavila novi katalog za 2017. godinu

IKEA predstavila novi katalog za 2017. godinu

Započela distribucija


Image: PR

Više od 470 tisuća kućanstava dobit će vlastiti primjerak IKEA kataloga na kućni prag koji donosi niz noviteta

Od 30. kolovoza do 14. rujna trajat će distribucija trećeg hrvatskog izdanja IKEA kataloga za 2017., na 475.638 kućanstava u Zagrebu i okolici. Uz tiskani katalog, ovu godinu začinit će i potpuno redizajnirani i inspirativni digitalni IKEA katalog i aplikacija. Odlikuje ih responzivni dizajn, a pregled je omogućen na pametnim telefonima, tabletima, desktop računalima i laptopima te zadnjoj generaciji Apple TV-a. IKEA katalog za 2017. pun je novih i dobro dizajniranih proizvoda za uređenje doma te pruža inspiraciju kako bi život kod kuće bio ljepši, ugodniji i održiviji.

IKEA predstavila novi katalog za 2017. godinu (фото 1)

"Novim katalogom želimo potaknuti ljude da promisle o velikim očekivanjima u svakodnevnom životu, a pogotovo u kuhinji i oko nje. Želimo svima poručiti: odbacite pravila i recepte za sreću. Pustite očekivanja. Prepustite se sebi", pojasnila je temu ovogodišnjeg kataloga Darija Kuljić, nova voditeljica robne kuće IKEA Zagreb.

Po prvi puta do sada IKEA katalog sadrži dodatan sadržaj - 13 priča o ljudima koje čitatelja vode na putovanje u stvarne domove. IKEA katalog za 2017. godinu proteže se na 324 stranice, a digitalni katalog nudi više od tri sata interaktivnog sadržaja, poput filmova jednostavnih za navigaciju te savjeta i ideja IKEA zaposlenika. Uz to, digitalna aplikacija omogućuje korisniku da pojedine sobe iz kataloga pregleda uz rotaciju od 360 stupnjeva te nudi opciju proširene stvarnosti, što korisniku omogućuje smještanje IKEA proizvoda u vlastiti dom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više