Search

Imamo ideju za jednu super radionicu keramike s kojom ćete učiniti i nešto jako lijepo za životinje

Imamo ideju za jednu super radionicu keramike s kojom ćete učiniti i nešto jako lijepo za životinje

Izrada personalizirane zdjelice

Urednik: Tina Kovačiček


Image: Sanjin Kaštelan,
Petar Santini / naslovna ilustracija Hana Tintor

Nakon prošlogodišnje prve pop-up radionice izrade Superzdjelica - personaliziranih keramičkih zdjelica za ljubimce, čiji je prihod u cijelosti doniran odabranom azilu za napuštene pse, Pasica kasica i Atelje na br. 1 sastaju se ponovno s istim dobrim ciljem. Ako želite učiniti malo dobro djelo za pse u azilima, pridružite se ovoj kreativnoj akciji i u ponedjeljak, 11. studenog u Ateljeu na br. 1 ne propustite pop-up radionicu keramike posvećenu izradi Superzdjelica. Uz to što ćete razveseliti svog ljubimca (ili maminog, susjedovog, frendovog ili imaginarnog) novom keramičkom zdjelicom s vašim potpisom, pomoći ćete i manje sretnim psima koji nemaju svoj dom. Ovo je, također, i sjajna prilika da se upoznate s keramikom i kreativno zabavite.

Ilustracija Hana Tintor

Superzdjelice su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najbolje jer pomažu napuštenim psima - baš svaka Superzdjelica koju izradite pomoći će (najmanje) jednom usamljenom psu bez krova nad glavom.

Ilustracija Dominik Vuković

Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1 (Ulica Republike Austrije 1, 1. kat) u ponedjeljak, 11. studenog od 18 do 21 h. Sudjelovanje na radionici moguće je uz prethodnu prijavu i donaciju u iznosu od 200 kn koja odlazi ravno u šape pasa iz Azil Prijatelji Čakovec. Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne - samo veliko srce i dobra volja. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom na e-mail: ateljenabr.1@gmail.com. Psi su, naravno, dobrodošli!

Ilustracija Klasja Habjan

Više informacija: www.laboratorijzabave.hr // www.facebook.com/pasicakasica.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više