Search

Imamo odlične vijesti za sve ljubitelje Nespressa!

Imamo odlične vijesti za sve ljubitelje Nespressa!

Kultni brend predstavio novitete

Urednik: A.P.


Image: Nespresso

Nespresso obitelj od 1986. godine iz dana u dan usrećuje sve ljubitelje prave kave. Danas svi možemo imati savršenu šalicu espresso kave u svom domu - baš kao da ju je napravio konobar s višegodišnjim iskustvom. Nespresso aparati sastavni su dio doma svih hedonista i poznavatelja savršenog okusa kave širom svijeta. Od 12. lipnja u Nespresso trgovini u Arena Centru u Zagrebu ljubitelji kave mogu pronaći tri nova kompaktna i savršena aparata za pripremu Nespresso kave, koji su već dostupni na svjetskom tržištu, a od sada premijerno i kod nas. Odabirom jednog od postojećih ili tri nova Nespresso aparata, svaki ljubitelj kave moći će izraziti svoju kreativnost kombiniranjem između 28 ukusa u ugodnoj atmosferi svog doma. U Nespressu vas tako očekuju:

PIXIE

Nespresso

Pixie je novi SMART model iz Nespresso asortimana u iznenađujuće malom aparatu s mnoštvom inovativnih i naprednih funkcija.

CITIZ

NESPRESSO

Aparat s novim dizajnom koji daje dodir elegancije ritualima ispijanja kave širom svijeta, CitiZ će zadovoljiti i ljubitelje Nespresso kave, kao i obožavatelje modernog i elegantnog dizajna.

CITIZ&MILK

CITIZ

Novi aparat na našem tržištu poboljšanog dizajna koji je kombinacija retro i modernog stila u jednom. Posebnost ovog aparata je ugrađeni mikser za mlijeko. Ovaj dodatak će zadovolji sve vaše potrebe za savršenim dizajnom i još boljom Nespresso kavom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više