Search

Instagram mania: bogati i slavni u Dubrovniku

Instagram mania: bogati i slavni u Dubrovniku

Završilo vjenčanje godine

Tekst: A.P.


Image: Instagram

Vikend za nama obilježilo je raskošno trodnevno vjenčanje nasljednice Hearst imperija, Fabiole Beracase koja se u Dubrovniku udala za svog dugogodišnjeg dečka, bankara Jasona Beckmana

Mediji su mjesecima najavljivali svitu slavnih i utjecajnih uzvanika koji su u tri dana iskušali najbolje što naš turizam može ponuditi. Gosti su bili smješteni u nekoliko hotela i vila, a omogućen im je i izlet na obližnje otoke uz uživanje u vrhunskim gastronomskim delicijama i očaravajućem prirodnom okruženju kojim su svi prisutni bili oduševljeni. Na ulicama Straduna viđena su brojna lica iz društvenih kronika časopisa Vogue na čelu s Hamishem Bowlesom koji je za američku modnu Bibliju pisao veliku reportažu s vjenčanja.

@derekblasberg

Dizajner Riccardo Tisci kreirao je vjenčanicu, a mladenkin make-up povjeren je najpoznatijoj svjetskoj vizažistici Pat McGrath. U Dubrovnik je stigla i vlasnica Mode Operandi, Lauren Santo Domingo koja je, poput Riccarda Tiscija, zavirila u naš najbolji dizajnerski store Maria i počastila se ljetnim shoppingom. Večer je bila rezervirana za veliki party na kojem je glavna glazbena zvijezda bio Snoop Dogg.

@derekblasberg

Na Instagramu je najaktivniji bio Derek Blasberg, njujorški 'it' dečko i bliski prijatelj novopečenog bračnog para. Blasberg se provodio sa sinom Carine Roitfeld, Vladimirom i grčkim nasljednikom Stavrosom Niarchosom kojeg je pratila djevojka, supermodel Jessica Heart. 

@mmargherita

@derekblasberg

@harleyvierranewton

@riccardotisci17

@hamishbowles

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više