Search

Izabel Kovačić je proširila ponudu svog modnog brenda i sada predstavlja prvu home kolekciju

Izabel Kovačić je proširila ponudu svog modnog brenda i sada predstavlja prvu home kolekciju

Urednik: A.P.


an je bitan dio svačije rutine i neizostavan dio zdravog načina života. Studije su pokazale da su djeca koja redovito dobivaju odgovarajuću količinu sna poboljšala pažnju, ponašanje, učenje, pamćenje i cjelokupno mentalno i fizičko zdravlje. Nedovoljno spavanja može dovesti do visokog krvnog tlaka, pretilosti, pa čak i depresije kako kod odraslih tako i kod djece.

U lunilou vjeruju kako je posteljina od organskog pamuka zdravija opcija jer je proizvedena bez štetnih kemikalija, a organski je pamuk zdraviji za planet. Potrebno je manje vode za proizvodnju organskog pamuka u usporedbi s konvencionalnim, a upravo taj pamuk se ne tretira otrovnim kemijskim pesticidima ili oštrim kemijskim sredstvima za čišćenje i tretmanima tkanina kojima može biti izložena konvencionalna posteljina.

“Prelazak na posteljinu od organskog pamuka pozitivan je korak prema zdravijem domu i okolišu. Ali s toliko izbora posteljine između kojih možete odabrati, kako možete razlikovati blagodati svakog organskog proizvoda za posteljinu? Najbolji način da započnete potragu za najboljom posteljinom za svoju spavaću sobu je suziti izbor prema materijalima. Neka od najudobnijih dostupnih vlakana su organski pamuk i vuna. Međutim, trebali biste imati na umu da mnogi uobičajeni proizvodi za posteljinu koji sadrže organske materijale mogu također uključivati sintetičku tkaninu.Naš set posteljina je topao, prozračan I ne sadrži sintetičke tkanine. Vaši snovi na lunilou posteljini biti će mirni, tako da možete ujutro ustati odmorni i spremni za nove avanture.” objasnila nam je Ivana Čirjak, suvlasnica lunilou.

”Ukrasite dječju spavaću sobu elegantnom, kvalitetnom, ekološkom dječjom posteljinom za djevojčice i dječake. Dječji krevet utočište je udobnosti i sigurnosti, koje mora biti samo njihovo. Posebno smo birali materijale za dječju posteljinu kako bi ona bila izdržljiva I dugotrajna nakon svih pranja. Naša dječja posteljina stvorit će toplo i ugodno okruženje za spavaće sobe i osigurati malenima dovoljno odmora. Ukrasne vrpce na jastučnicama i pokrivaču dati će onaj završni stilski dodir.” rekla nam je suvlasnica Izabel Kovačić.

Ove setove posteljina, mekane deke i zavjese možete pronaći na www.lunilou.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više