Traži

Izašao je novi IKEA katalog za 2016.

Izašao je novi IKEA katalog za 2016.

Fokus je na kuhinji

Tekst: A.P.


Fotografija: PR

Švedski proizvođač namještaja predstavio je svoj novi katalog za 2016. godinu

U srijedu, 19. kolovoza 2015., počinje distribucija IKEA kataloga na više od 650 000 kućanstava u Zagrebu i okolici te na nova područja: Osijek, Slavonski Brod, Čakovec, Bjelovar, Koprivnicu i Rijeku. Sva kućanstva dobit će katalog najkasnije do 6. rujna. Digitalna verzija ovogodišnjeg IKEA kataloga, koji slavi uživanje u svakodnevnim aktivnostima u kuhinji i oko nje, bit će dostupna na internetskoj stranici IKEA.hr i mobilnoj aplikaciji od utorka, 18. kolovoza, a u robnoj kući od 1. rujna.

IKEA katalog 2016. fokusira se na kuhinju koja je nekad bila namijenjena isključivo pripremi hrane, a danas se u njoj družimo i zabavljamo s obitelji i prijateljima, pomažemo djeci pisati domaću zadaću, bavimo se hobijima i slavimo posebne trenutke u našim životima. Kao i svake godine, IKEA katalog sadrži mnoštvo novih proizvoda, inspirativnih ideja i funkcionalnih rješenja za uređenje svih prostorija u domu, ali i pokazuje kako male stvari u našem domu mogu učiniti veliku razliku u svakodnevnom životu.

Na 328 stranica ovogodišnji IKEA katalog čitateljima nudi oko 2 000 proizvoda i rješenja za uređenje doma. Na predstavljanju novog IKEA kataloga potvrđena je suradnja s novim hrvatskim dobavljačem – tvrtkom Kircek iz Ljubeščice nedaleko od Varaždina, koja će za tvrtku IKEA proizvoditi kuhinjske radne ploče HAMMARP od punog drveta hrastovine u dvjema veličinama. Proizvod će se izvoziti u europske robne kuće IKEA, a Kircekovi proizvodi prodavat će se i u zagrebačkoj robnoj kući. Planirana je proizvodnja 20 000 radnih ploča HAMMARP, a prve isporuke kreću u rujnu 2015.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor