Search

Izložba Design Tourism Expo & Store oduševljava turiste

Izložba Design Tourism Expo & Store oduševljava turiste

Uspjeh prodajne izložbe hrvatskih dizajnera

BURO.


Design Tourism Expo & Store, prodajna izložba hrvatskih dizajnera koja je nedavno otvorena u renesansnoj Luži u središtu Dubrovnika, postala je jedno od najposjećenijih mjesta među stranim, ali i domaćim gostima

Naime, svi koji posjete Lužu ne kriju svoje oduševljenje talentiranim dizajnerima i njihovim proizvodima, a zanimljivo je kako su se među njima već istaknuli i favoriti. Tako su primjerice neki od najtraženijih proizvodi Sonde za koje čak postoji i lista čekanja dok roditelji s djecom obožavaju Boye, a velik je interes stranaca i za namještajem tvrtke Artisan te Revolve. Majice brenda Adrian iz serije "Gradovi", s motivima Dubrovnika, Splita i Zadra omiljeni su suvenir stranaca, dok su Sheriff&Cherry sunčane naočale samo potvrdile svoj status najtraženijih. Za nekim proizvodima, poput lampi Mini Me Filipa Gordona Franka, već se interesiraju inozemni concept storeovi.

Design Tourism Expo & Store

Ovaj projekt privukao je i javne osobe među kojima su i glumac Livio Badurina, arhitekt Marko Dabrović, vaterpolisti Miho Bošković i Marko Macan, te poznato svjetsko ime u području dizajna, Camilla Kovac.

Design Tourism Expo & Store

Na vrhuncu ljetne sezone kada je Dubrovnik prepun gostiju iz cijeloga svijeta, prodajna izložba nudi autohtone suvenire te obogaćuje kulturno-turističku ponudu što posebno cijeni i grad Dubrovnik. U prodajnoj izložbi, između ostalih, sudjeluju hrvatski brendovi Kvadra, Element, Sheriff & Cherry, Adrian, I-GLE i drugi, te brojna renomirana imena hrvatskog dizajna, kao primjerice Numen, Grupa, Manufakturist, Filip Gordon Frank, Sanja Rotter, Marko Pavlović, Maja Mesić, Ruđer Novak Mikulić i Marija Ružić, Oaza, Ksenija Jurinec i drugi.

Prodajna izložba bit će otvorena do 24. kolovoza, a proizvodi se mogu kupiti uz 10% popusta za plaćanje MasterCard i Maestro karticama.

Design Tourism Expo & Store

Related articles

Buro 24/7 Selection

više