Search

Izložba nagrađivanog studija Grupa u Hotelu Lone

Izložba nagrađivanog studija Grupa u Hotelu Lone

Model, Ili_ili i Arigato

Urednik: Tina Kovačiček

Image: PR

U rovinjskom Hotelu Lone danas se otvara izložba studija Grupa. Nagrađivani dizajnerski trio predstavit će se sa tri proizvoda - Model, Ili_ili i Arigato

Od samog početka jedinstven Hotel Lone u Rovinju bio je naklonjen hrvatskom dizajnu, a suradnja s ovim predznakom traje i danas, odnosno poprima i svoje nove oblike i interakcije. Danas se tamo otvara izložba studija Grupa i prva je u seriji suradnji Lonea i zagrebačke HDD galerije. Nagrađivani studio grupa predstavit će svoja tri proizvoda nastala od 2010. do danas. To su, danas već prepoznatljive lampe Model, Ili_ili i Arigato. Ova izložba je i svojevrstan nastavak ambijentalnog postava sustava modularne rasvjete "Ili_ili" koji je prije dvije godine realiziran u Zagrebu.

Izložba nagrađivanog studija Grupa u Hotelu Lone (фото 1)

Prije dvije godine proizvod Ili_ili još uvijek je bio nov te je izložen work-in progress i predstavljen kao ambijentalna instalacija uz popratne fotografije njegove proizvodnje i načina sastavljanja. Aktualni postav u Hotelu Lone dopunjen je s dvije druge, jednako poznate Grupine lampe - Model i Arigato - koje sve zajedno pripadaju njihovom vlastitom brendu Grupa Products.

Izložba nagrađivanog studija Grupa u Hotelu Lone (фото 2)

Hotel Lone je već samim svojim dizajnerskim konceptom zanimljiv i izazovan kao prostor za izlaganje. Projektirao ga je arhitektonski studio 3LHD u bliskoj suradnji s timom Numen/For Use radeći na dizajnu interijera, a različite prostorne instalacije u njemu su realizirali autori kao što su I-gle, Silvio Vujičić i Ivana Franke. Postav studija Grupa savršeno se uklopio u tu činjenicu kao svojevrsni dijalog s interijerom hotela.

Izložba nagrađivanog studija Grupa u Hotelu Lone (фото 3)

Izložba nagrađivanog studija Grupa u Hotelu Lone (фото 4)

Izložba nagrađivanog studija Grupa u Hotelu Lone (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više