Search

Iznajmljuje se njujorški stan Marilyn Monroe

Iznajmljuje se njujorški stan Marilyn Monroe

Utočiste na Upper East Sideu


Image: buro247.ru

Stan kultne holivudske zvijezde Marilyn Monroe odsad možete iznajmiti za 27,5 tisuća dolara na mjesec. Zavirite u luksuzan stan s daškom holivudskog glamura koji je Marilyn nazivala svojim utočištem...

Kako prenosi Daily Mail, agencija za nekretnine Town Residential koja je objavila oglas o najmu stana, odlučila je u interijeru sačuvati "duh starog holivudskog glamura", kako i priliči stanu jedne od najvećih holivudskih zvijezda svih vremena. 

Ipak, iako je Marilyn često boravila u ovom stanu u manhattanskom Upper East Sideu, na svega nekoliko koraka od Central Parka, Marilyn ustvari nikad nije bila vlasnica ovog stana, već je on pripadao njezinu bliskom prijatelju, znamenitom modnom fotografu Miltonu Greeneu. 

Ova prostrana nekretnina koja svojom veličinom i impozantnošću više nalikuje vili, u svojih 325 kvadratnih metara čuva četiri spavaće sobe, dvije velike kupaonice (jedna s tušem, a druga sa jacuzzijem), prostranu kuhinju i blagovaonicu na koju se nastavlja dnevna soba s kaminom, kao i veliki uređeni balkon prepun zelenila.

Iznajmljuje se njujorški stan Marilyn Monroe (фото 1)

Iznajmljuje se njujorški stan Marilyn Monroe (фото 2)

Iznajmljuje se njujorški stan Marilyn Monroe (фото 3)

Iznajmljuje se njujorški stan Marilyn Monroe (фото 4)

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više