Search

Jedinstven gastro projekt \"Dinner in the sky\" ponovno u Zagrebu

Jedinstven gastro projekt "Dinner in the sky" ponovno u Zagrebu

U svibnju 2015.

Image: Facebook Dinner in the Sky Hrvatska

U uskoj suradnji s hotelom Westin Zagreb, svjetski poznati događaj Dinner in the Sky® otvara svoja vrata u hrvatskom glavnom gradu na nekoliko dana u svibnju 2015.

Predstavljeni diljem kontinenata, ideja i koncept događaja Dinner in the Sky® nude nezaboravno iskustvo 'fine dininga' u zraku - uz ekskluzivnu atmosferu, nezaboravan pogled i kuhinju najboljih chefova. Nakon prošlogodišnjih gostovanja u Zagrebu i Splitu, ovaj jedinstven gastro projekt ponovno se vraća u Hrvatsku.

Događaj će se održati ispred hotela Westin Zagreb, gdje će tim stručnjaka podignuti stol za 22 ljudi na visinu od 50 metara, uz prisutnost gostujućeg chefa i poslugu u sredini stola i omogućit će gostima jedinstven i poseban obrok koji mogu podijeliti s obitelji i prijateljima. 
Događaj ima običaj ugostiti najbolje chefove iz Hrvatske i inozemstva, a ovog puta gosti će biti vrhunski chef iz Helsinkija i dobitnik Michelinove zvjezdice 2014. Sasu Laukkonen te Tomislav Hruban, izvršni šef kuhinje hotela Westin Zagreb.

Jedinstven gastro projekt "Dinner in the sky" ponovno u Zagrebu (фото 1)

Tijekom večere, chefovi će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi ih posluživali i pričali o svojoj hrani i jelovniku. Ta će ekskluzivna atmosfera s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa chefom stvoriti nezaboravan doživljaj za stanovnike i posjetitelje Zagreba.

Jedinstven gastro projekt "Dinner in the sky" ponovno u Zagrebu (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više