Search

Jeste li već posjetili Fabriku na otoku Visu?

Jeste li već posjetili Fabriku na otoku Visu?

Ovog ljeta stižu novosti iz Fabrike


Image: Luka Nižetić

Na čarobnom otoku Visu, koji svake godine posjeti velik broj turista, nalazi se mjesto s drugačijom atmosferom – Fabrika

Fabrika je mjesto u kojem je dobrodošao svaki putnik, mještanin, životinja pa čak i instrument. Otkako se otvorio, ovaj fun & food restoran odlično napreduje, a svatko tko posjeti Komižu prije ili kasnije zaustavi se i u Fabrici. Osim interijera ove godine obogaćen je i jelovnik i to novim receptima koje potpisuje Luka Nižetić, prvi hrvatski celebrity Masterchef. Ove sezone apsolutni hit Fabrike su burgeri s čarobnim umacima, biftek s karameliziranim komoračem i mrkvom, te zdravi smoothieji Popaj i Crvenkapica. Kad je slatko u pitanju, gosti nikako da se odluče je li im draža palenta badem torta ili cheesecake.

Jeste li već posjetili Fabriku na otoku Visu? (фото 1)

Fabrika je osim po finim, ljetnim i brzim gastronomskim užicima te nasmiješenom osoblju, poznata i po eklektičnom uređenju gdje u podlozi uvijek svira funky glazba uz koju se osjećate kao kod kuće. Ako vas put odvede na Vis, između ostalog, svakako svratite u Fabriku, na jutarnje razbuđivanje, kratki predah uz ručak ili večernju čašu vina gdje će vas možda iznenaditi i spontani akustični koncert. Teško je riječima opisati atmosferu koja vlada, no Fabrika je pravi raj za domaće ljude i turiste pa je možemo opisati kao malu tvornicu dobre zabave u kojoj vlada domaća atmosfera. 

Jeste li već posjetili Fabriku na otoku Visu? (фото 2)

Jeste li već posjetili Fabriku na otoku Visu? (фото 3)

Jeste li već posjetili Fabriku na otoku Visu? (фото 4)

Jeste li već posjetili Fabriku na otoku Visu? (фото 5)

Jeste li već posjetili Fabriku na otoku Visu? (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više