Search

Jeste li za jednu virtualnu šetnju Samoborom?

Jeste li za jednu virtualnu šetnju Samoborom?

Samobor ide u korak s tehnološkim trendovima


Image: screenshot

Virtualna šetnja kroz Samobor i Žumberak u 360 stupnjeva predstavlja suvremeni i inovativni vizualni prikaz grada i okolice te omogućuje interakciju korisnika sa servisom pomažući mu da se orijentira kroz prirodne, povijesne i kulturne znamenitosti Samobora...

Samobor ide u korak s tehnološkim trendovima te od po novome Samobor može upoznati i virtualno tj. kroz virtualno šetnju. Naime, virtualna šetnja starim Samoborom i još neotkrivenim Žumberkom najnoviji je u nizu ovogodišnjih, inovativnih projekata Turističke zajednice grada Samobora. Virtualna šetnja kroz Samobor i Žumberak u 360 stupnjeva predstavlja suvremeni i inovativni vizualni prikaz grada i okolice te omogućuje interakciju korisnika sa servisom pomažući mu da se orijentira kroz prirodne, povijesne i kulturne znamenitosti Samobora, piše HrTurizam.hr.

Na ovaj se način turistima i gostima nudi novo i drugačije iskustvo razgledavanja grada i predstavljanja njegovih atrakcija, te im se pruža realan i digitalni pristup kroz mogućnost interakcije i doživljaj na posve novoj razini. "Virtualna šetnja korak je naprijed u promociji našega grada te pruža značajne mogućnosti u privlačenju novih gostiju, ali isto tako i u vraćanju starih koji sada iz svog dnevnog boravka mogu prošetati našim najzanimljivijim lokacijama i oživjeti lijepe uspomene zbog kojih se ovdje vrijedi i vratiti" ističu iz TZ Samobora. Virtualna šetnja prilagođena je korištenju na svim uređajima spojenim na internet, bez potrebe instalacije dodatnih aplikacija ili programa, a virtualnu šetnju Samoborom isprobajte ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više