Search

Kako do totalno cool vjenčanja u Hrvatskoj u nekoliko klikova?

Kako do totalno cool vjenčanja u Hrvatskoj u nekoliko klikova?

"Wedding venues Croatia"

Tekst: E.G.


Image: Mateja Vrčković,
Moon Weddings,
Teo Čubela

"Wedding venues Croatia" je nova web stranica koja vam omogućuje pregled svih neobičnih lokacija za vjenčanje u Hrvatskoj, kao i planiranje budžeta te ideje za torte, cvijeće i još mnogo toga

Čak i oni koji nikad osobno nisu organizirali vjenčanje znaju da to nije nimalo jednostavno. Osim odabira lokacije, odjeće, hrane, pića, cvijeća, fotografa i glazbe, najvjerojatnije vas čeka i briga oko cijelog niza logističkih pitanja na koja niste računali. Uzevši u obzir da živimo u užurbanom vremenu u kojem se cijeni svaka slobodna minuta, uvijek posebno razvesele vijesti o praktičnim novitetima koji nam mogu olakšati život. Jedan takav projekt je i onaj "Wedding venues Croatia", koji za osnovni cilj ima pojednostaviti odabir lokacije za vjenčanja, a onda i drugih bitnih detalja, posebice ako ne želite tradicionalnu svadbu u salama, već vas zanima nešto originalniji pristup.

Kako do totalno cool vjenčanja u Hrvatskoj u nekoliko klikova? (фото 1)

Maja Bakotin i Marina Kardum Amižić su godinama radile u području organizacije vjenčanja, a prije godine dana su ušle u Poduzetnički inkubator od HGK, te pokrenule web stranicu s idejom za koju kaže da im se godinama razvijala u glavama: sve lokacije za vjenčanja u Hrvatskoj na jednom mjestu, s iznimkom sala. No, to nije sve što vam njihova stranica nude. Naime, druga opcija koju stranica nudi je korisnički račun, u kojem klijenti "lajkom" na Kupida spremaju u svoje sučelje sve što im se sviđa; od lokacije za večere  do lokacije za ceremoniju. Također, osim lokacija, mogu spremati i kontrolirati budžet i "check listu", kao i sve ideje za cvijeće, torte... Na glavnoj stranici weba je pretraživač po gradovima i broju ljudi, gdje će vam se izlistati glavne informacije o lokaciji. Drugim riječima, sve što vas zanima vezano uz vjenčanje iz snova, od sada možete pronaći na jednom mjestu!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više