Search

Kako izgleda novi One&Only resort nakon multimilijunske renovacije?

Kako izgleda novi One&Only resort nakon multimilijunske renovacije?

Prvi u Australiji

A.P.


Image: One&Only

Utjecajni hotelski lanac One&Only koji pod svojom franšizom ima neke od najboljih svjetskih odmarališta, preuzeo je menadžment resorta na romantičnom australskom otoku Hayman

1. srpnja svoja vrata će otvoriti novouređeni resort za čiju su renovaciju utrošeni deseci milijuna dolara, a koji je ujedno prvi One&Only Resort u Australiji. Otok Hayman smješten je u samom srcu velikog koraljnog grebena. Azurno plavo more i izuzetna priroda savršen su temelj za razvoj luksuznog turizma, a nagrađivana hotelska franšiza sigurno će privući mnoge vjerne goste koji za vrijeme svojih odmora isključivo odsjedaju u One&Only resortima.

Hayman

Hayman

Gostima su na raspolaganju potpuno novi apartmani s privatnim bazenima, vile na plaži, penthouse apartmani i poseban vlasnički penthouse koji svojim korisnicima osigurava apsolutnu privatnost od ostatka gostiju na otoku. U skladu sa svojom tradicijom, One&Only će nuditi i nekoliko vrhunskih restorana u kojima rade najbolji svjetski chefovi. Spa centar će pored standardnih usluga ponuditi i novi koncept "Beauty Salon", kao i moderno opremljenu teretanu s osobnim trenerima na usluzi.

Hayman

Hayman

Hayman

Hayman

Hayman

Hayman

Hayman

Hayman

Hayman

Hayman

Related articles

Buro 24/7 Selection

više