Search

Kako stilizirati vjenčanje? Pogledajte ove fantastične prijedloge

Kako stilizirati vjenčanje? Pogledajte ove fantastične prijedloge

Lijepi prijedlozi iz JS Ateliera

Tekst: A.P.


Image: Maja Jokić

Zanimljiv shooting JS Ateliera predstavlja vam nekoliko načina kako pronaći svoju inspiraciju

Želeći vam dočarati kako vjenčanje uistinu može biti po vašoj mjeri JS Atelier agencija za organizaciju vjenčanja predstavlja viziju vjenčanja prema osobnoj ekspresiji stila. Kako bi svaki detalj bio odraz vaše osobnosti i stila posebno su osmišljeni personalizirani detalji poput cvijeća, dekora, vjenčanog buketa, vjenčanice te ostalih detalja učinit će vjenčanje "Vašim". Primjerice, ako ste u duši vječna rokerica oplemenite svoj vjenčani styling kožnom jaknom i gležnjačama, a za vjenčani buket predlažu jednostavan stručak opuštenog cvijeća.

wedding

Savršen izbor pritom su tulipani, astilbe, nerine, wax flower, ranunkule, karanfili i gipsofila. Lepršava lagana vjenčanica zagrebačkog salona Mia Couture upotpunila je viziju opuštenog stylinga. Odabir dekora neka bude također prilagođen upravo vama. Neformalne dekoracije u zanimljivim staklenim vazama koje izgledaju poput žarulja te puno svijeća stvorit će opuštenu atmosferu.

wedding

Prostorom neka dominiraju viseće dekoracije sa žaruljama. Neuobičajeni cvjetni detalji poput cvjetnog jastučića za prstenje u drvenoj kutijici te kruga dekoriranog cvjetnim detaljem dat će novu zanimljivu notu. Ovo je jedna od ideja kako odabirom detalja na dan svog vjenčanja biti svoji i u svom najboljem izdanju.

js atelier

js atelier

js atelier

wedding

Inspiraciju za glamurozno vjenčanje JS Atelier našao je u toplim tonovima zlata, raskošnim cvjetovima hortenzija, mirisnim engleskim ružama, orhidejama, bogatoj i raskošnoj čipki vjenčanice s potpisom Mia Cuture. Raskošna čipka i relativno jednostavan kroj haljine te predivan veo bili su inspiracija za ovaj shooting. Glamur JS Ateliera je jednostavan, raskošan i profinjen. Koketira s modernim i woody elementima kako bi dobili jedinstven stil koji je trendi, chic, ali opet bezvremenski. Vjenčani buket od engleskih ruža protkan zlatnim detaljima izvrsno se uklopio uz priču bezvremenske klasične ljepote.

glam

Zlatni detalji protežu se kroz cijeli styling. Raskošni cvjetovi na zlatnim svijećnjacima lijepo će dekorirati prostor. Dodatnu zanimljivost u prostoru pružit će instalacije na stilskom namještaju sa zlatnim ogledalima, svijećnjacima i cvjetnim detaljima. Guest book dizajniran u skladu s cijelom pričom bit će lijep detalj za sjećanje.

glam

glam

glam

glam

glam

STYLING DEKOR I CVJETNE DEKORACIJE: JS ATELIER
PROSTOR: JS ATELIER
FOTO: MAJA JOKIĆ
VJENČANICE: MIA COUTURE
MODEL: JOSIPA SKOBLAR
ŠMINKA: BELLA MAKE UP
FRIZURA: LARITA STUDIO

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više