Search

Kakvu je božićnu priču pripremila robna kuća Harrods?

Kakvu je božićnu priču pripremila robna kuća Harrods?

Još jedan set izloga otkriven u britanskoj prijestolnici


Image: Harrods

Božićni duh već je zaokupio sve svjetske prijestolnice, a danas se blagdanskom raspoloženju pridružila i robna kuća Harrods

Izlozi Harrodsa pretvoreni su u Zemlju mašte inspiriranu modernim pristupom tradicionalnom skandinavskom okolišu sa srebrnim brezinim granama, ledeno-plavim nebom i snježnim olujama. U kreiranju izloga sudjelovala su i poznata dizajnerska imena poput Stelle McCartney, Matthewa Williamsona i Bottege Venete. Priča koja se provlači u pozadini svih scena ona je o malom mišu Peteru Pumpernickelu u njegovom mišjem svijetu, a o tome kako je spasio Božić u Harrodsu robna kuća je snimila i prvi animirani film s miševima u glavnoj ulozi. Zbog toga se u kutevima svakog izloga skriva i nekoliko bijelih mišića, a i djeca i odrasli uživat će u otkrivanju istih.

Kakvu je božićnu priču pripremila robna kuća Harrods? (фото 1)

Kakvu je božićnu priču pripremila robna kuća Harrods? (фото 2)

Kakvu je božićnu priču pripremila robna kuća Harrods? (фото 3)Kakvu je božićnu priču pripremila robna kuća Harrods? (фото 4)Kakvu je božićnu priču pripremila robna kuća Harrods? (фото 5)Kakvu je božićnu priču pripremila robna kuća Harrods? (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više