Search

Kate Moss kao dizajnerica interijera

Kate Moss kao dizajnerica interijera

Skriveni talenti modne ikone


Image: buro247.ru

Model i muza brojnih dizajnera i fotografa i jedna od najvećih modnih ikona okušala se u jednom sasvim drugačijem području – dizajnu interijera, i to pod budnim okom tima stručnjaka

U ulozi Kateinog mentora našao se osnivač svjetski poznatog arhitektonsko-dizajnerskog studija Yoo i njezin dobar prijatelj John Hitchcox. Kate i John i cijeli tim stručnjaka udružili su kreativne snage i dizajnirali interijer luksuzne seoske kuće The Barnhouse u okolici brdovite regije Cotswolds na jugu Engleske. Kuća se zajedno s cijelim imanjem prostire na 263 hektara i čeka novog vlasnika koji će za nju biti spreman izdvojiti 2,5 milijuna funti. 

"John i ja smo se sprijateljili zahvaljujući ljubavi prema engleskim seoskim krajolicima (i pubovima)...", izjavila je 41-godišnja ikona. "Kad mi je John spomenuo The Barnhouse koji se nalazi u srcu brezove šume odmah me zaintrigirao projekt i jako sam bila uzbuđena što ću postati dio dizajnerskog tima. Kreirali smo luksuzno utočište u šumi, savršeno mjesto za bijeg s obitelji i prijateljima."

Cigleno zdanje s drvenim gredama ističe se svojim ogromnim prozorima koji se protežu od poda do stropa, pet spavaćih soba i prostranom kuhinjom i dnevnom sobom otvorenog plana. Kate je u ovom projektu odgovorna ne samo za dizajn interijera, već je sama odabrala i rasporedila umjetnička djela, a radi se uglavnom o velikanima kao što su Damien Hirst, Allen Jones, Dinos Chapman i Chris Allen.
Iz studija Yoo Katein rad opisali su kao tradicionalnu englesku kuću s dozom retro glamura, u što se možete uvjeriti i sami...

Related articles

Buro 24/7 Selection

više