Search

Kava i čokolada na bezbroj načina

Kava i čokolada na bezbroj načina

Počinje Zagreb Coffee & Chocofest


Kava i čokolada na bezbroj načina (фото 1)

Možete li zamisliti život bez kave i čokolade? Mi ne. Na našu sreću HDLU će od 6. do 9. veljače ugostiti Zagreb Coffee & Chocofest gdje će osim uživanja u vrhunskim kavama i čokoladama svi posjetitelji moći i sudjelovati u brojnim radionicama, show cookingu i predavanjima te saznati bezbroj načina na koji se ove dvije poslastice mogu kuhati, peći, jesti, piti i još mnogo toga. 

Na Festivalu će se tako predstaviti i egzotične čokolade poput čokolade s pršutom, maslinovim uljem, praline od čvaraka, a čokolada će se sparivati s vinima, konjacima i cigarama. Vrhunski baristi radit će latte art - ukrašavanje kava i koktela od kave, a tu su i predavanja o povijesti kakaa te nutricionističkim karakteristikama ovih slatkih ovisnosti.

Kava i čokolada na bezbroj načina (фото 2)

Zagreb Coffee & Chocofest dovodi i zanimljive goste, među kojima je slikarica Karen Eland, koja je prva na svijetu počela slikati kavom i čokoladom, a svoje će radove izložiti upravo ovdje. Također, Zagreb će posjetiti umjetnik Saimir Strati, jedan od najpoznatijih svjetskih umjetnika u tehnici mozaika koji je ponosni vlasnik čak sedam Guinnessovih rekorda.

Kava i čokolada na bezbroj načina (фото 3)

Festival će završiti s Dječjim danom na kojem će najmlađi uživati u izradi figurica od jestive ticino mase te zabavnim čokoladnim čarolijama Mak teatra, a cijeli program Festivala možete pogledati na zagreb-coffee-chocofest.comFacebook stranici.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više