Traži

Koje atrakcije će nam ponuditi prvi hrvatski tematski zabavni park?

Koje atrakcije će nam ponuditi prvi hrvatski tematski zabavni park?

Fun Park Mirnovec


Fotografija: Vizualizacije Fun Park Mironovec

Prvi tematski zabavi park za djecu i odrasle u Hrvatskoj, Fun Park Mirnovec u Biogradu na Moru, za nekoliko dana će biti otvoren za javnost, a mi smo istražili koje sve adrenalinske avanture će biti u ponudi...

Stižu dobre vijesti za sve ljubitelje ludog provoda. Hrvatska će za nekoliko dana dobiti svoj prvi tematsko-zabavni park za djecu i odrasle po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave, a koji će svoja vrata službeno otvoriti 15. srpnja.

U Biogradu na Moru na 45.000 četvornih metara u tijeku su završni radovi na Fun Parku Mirnovec, najveće investicije u industriji zabave u zemlji, vrijedne 12 milijuna eura. Investitor prvog ovakvog projekta na domaćem tržištu zabavnih sadržaja regionalni je lider na području filmskih i zabavnih efekata, Mirnovec pirotehnika iz Samobora.

Posjetiteljima parka na raspolaganju će tako biti 24 atrakcije podijeljene u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina kombinacija je atrakcija i igara sa sadržajima namijenjenima djeci, tinejdžerima i obiteljima. Doživljaj boravka u parku upotpunit će i raznovrsna ugostiteljska ponuda, zabavne igre, suvenirnice, događanja i koncerti.

Cijena ulaznice kretat će se između 100 kuna za školarce do 190 kuna za odrasle. U pripremi je cijeli set mogućnosti nabave karata po povoljnijoj cijeni: od obiteljske ili sezonske ulaznice do popusta u posezoni. Kartu će biti povoljnije kupiti online, a djeca koja slave rođendan imat će besplatan ulaz. Bit će tu i posebna ponuda za mlade parove, koji se žele vjenčati u parku i organizirati ludi party za svoje uzvanike, a park će stajati na raspolaganju i tvrtkama za korporativne evente i team buildinge.

Kako stoji na službenim stranicama parka, plan im je u prvoj godini poslovanja privući u park 180.000 posjetitelja. Otvaranjem 70-ak novih radnih mjesta park će generirati prihode i dodatna zapošljavanja u pratećim djelatnostima kao što su smještajni kapaciteti u okolici, dobavljači iz segmenta ugostiteljstva i prodaje suvenira do angažmana domaće zabavljačke scene. Kao prvi tematsko-zabavni park na domaćem tržištu doprinijet će ponudi vanpansionske ponude i povećanju konkurentnost Biograda na Moru i Zadarske županije na turističkoj karti Hrvatske. Više informacija možete pronaći ovdje.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor