Search

Korčula je dobila slastičarnicu u kojoj se nalaze kolači Roberta Hromalića

Korčula je dobila slastičarnicu u kojoj se nalaze kolači Roberta Hromalića

Tekst: BURO.


Korčula je omiljena ljetna destinacija make up artistice i influencerice Nabile Harron koja je svoju ljubav prema ovom mjestu odlučila proširiti i na poslovnu djelatnost. Naime Nabilah i njezin suprug Omar su u Korčulu donijeli slatki duh Zagreba i to u svom najboljem izdanju. U slastičarnici Issa se tako nude poznati kolači s potpisom Roberta Hromalića i njegovog brenda Le Kolač i sladoledi Haagen Daz. Slastičarnica je dobila ime po Nabilinom sinu koji je uvelike i utjecao na odluku da obitelj krene u ovaj biznis na obali: “Ne prođe jedan dan u Zagrebu da moj sin ne pojede neku slasticu u prostoru “Le Kolač” ili da ne odemo do nedavno otvorenog Haagen Daza na Trgu Bana Jelačića” – kaže Nabilah.

Korčula je dobila slastičarnicu u kojoj se nalaze kolači Roberta Hromalića (фото 1)
Korčula je dobila slastičarnicu u kojoj se nalaze kolači Roberta Hromalića (фото 2)

Ovo je ujedno prva lokacija na obali gdje se mogu kušati kolači Roberta Hromalića koji su brend za sebe u Zagrebu, a vrhunski sladoled je bio logičan partner u ovoj priči. Nabilah kaže kako ništa nije prepušteno slučaju te je za izradu brenda logotipa slastičarnice zaslužan arhitekt/dizajner Marko Hrastovec koji je dizajnirao za Louvre, Nike i druge renomirane institucije i brendove.

Korčula je dobila slastičarnicu u kojoj se nalaze kolači Roberta Hromalića (фото 3)

Ako se nađete na Korčuli sada imate mjesto za uživanje u kavi i slatkom predahu i to sve zahvaljujući jednom malom dječaku.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više