Search

Leica i Lenny Kravitz udružili snage

Leica i Lenny Kravitz udružili snage

Limitirano izdanje fotografske opreme


Image: buro247.com/me

Tvrtka Leica u novom projektu odlučila je angažirati jednog od najvećih frajera današnjice i rock ikonu, Lennyja Kravitza, kako bi predstavila opremu za Leica fotoaparat M-P tip 240

Cool ikona američke rock scene Lenny Kravitz započeo je suradnju s tvrtkom Leica kako bi zajedničkim snagama predstavili limitirano izdanje (koji broji ukupno 120 komada) opreme za Leica M-P tip 240 fotoaparat. Pametnu i kvalitetnu opremu krasi doza coola po kojoj nam je poznat Lenny Kravitz. U opremu su uključena dva objektiva: promjera 35 mm s otvorom f/2 ASPH i drugi promjera 50 mm s otvorom f/1,4 ASPH, a fotoaparat krasi minimalistički dizajn u moćnoj crnoj boji, LCD poklopac, 24 megapikselni full-frame senzor i memorijska kartica od 2 GB-a.

S obzirom na to da je u cijeli projekt uključen Lenny Kravitz, znali smo da će stylingu biti udijeljena posebna pažnja. Ova oprema dolazi u potpuno crnom kovčegu ukrašenom zlatnim rubovima i ključem. Službeno lansiranje limitiranog izdanja opreme zakazano je za ovaj mjesec, a povodom toga Lenny Kravitz održat će poseban event u New Yorku tijekom ožujka.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više