Search

Lijepa akcija udruge Djelovanje o kojoj trebate znati više

Lijepa akcija udruge Djelovanje o kojoj trebate znati više

Tekst: BURO.


Image: Ivica Ivčević

Projekt ONI je okupio 13 ilustratorica i ilustratora mlađe generacije koji su donirali svoje ilustracije za izradu kalendara i aukcijsku izložbu, a od koje prihod ide udruzi Krijesnice. Među njima se nalaze OKO, Lunar, Maja Biondić, Rina Barbarić, Nikola Grabovac, Dominik Vuković i mnogi drugi. Prva edicija kalendara je već rasprodana te je, ponukana uspjehom i dobrom voljom svih koji su donirali, pokretačica akcije Vanja Varga dotiskala još 150 komada čijom će prodajom omogućiti sredstva udruzi Krijesnica koja pruža podršku djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima. U sklopu ove hvale vrijedne akcije se organizira i aukcijska izložba u koju se možete uključiti do 22.12. do 12h na Facebook stranici bara Botaničar.

Uz lijepi kalendar s 13 ilustracija koje možete uokviriti, kalendar uključuje paket od 6 vouchera s popustom na kupovinu kod partnera – malih domaćih craft proizvođača i kvalitetnih brendova.

Kalendare možete rezervirati putem vanja@djelovanje.hr ili putem poruke na Instagram profilu @djelovanje gdje ćete dobiti sve informacije u vezi uplate, a preuzeti ih možete u dućanu Kofer, Gundulićeva 13., a za vas koji niste u Zagrebu moguće je slanje poštom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više