Search

Lošinjski Bellevue je najbolji hotel u Hrvatskoj prema izboru gostiju

Lošinjski Bellevue je najbolji hotel u Hrvatskoj prema izboru gostiju

Lošinjski 5* hotel Bellevue najbolji prema TripAdvisoru

Tekst: Promo


Image: Promo

Ako ste pobornici hedonizma za vrijeme svojeg godišnjeg odmora, otok Lošinj je pravo mjesto za vas

Kada se odlučite na bijeg od svakodnevice i stresa i uputite se na (pro)ljetni odmor prema jadranskoj obali, nezaobilazna destinacija je zasigurno otok Lošinj, jedinstveno mjesto na kojem se stapaju morske struje Istre, Kvarnera i Dalmacije. Zbog svog povoljnog geografskog smještaja, ondje vladaju izrazito ugodna mediteranska klima i ljekoviti zrak s esencijom tisuću različitih vrsta aromatičnog bilja. I sami počeci turizma na otoku vitalnosti povijesno su vezani uz blagodati mediteranske klime i vegetacije otoka, koji su u prvome redu potaknuli razvoj zdravstvenoga turizma, a zbog čega je otok Lošinj prije više od 120 godina proglašen klimatskim lječilištem, a danas ljudi iz cijelog svijeta dolaze poboljšati svoje zdravstveno stanje u čarobnom ambijentu. Uz kristalno čisto more i miomirisan zrak, natprosječan broj sunčanih dana i rijetku priliku da vidite dupine, Lošinj skriva jedinstvenu uvalu Čikat - pravo mjesto za revitalizaciju duha i tijela, neovisno o godišnjem dobu u kojem se odlučite posjetiti ju i doživjeti svoj odmor iz snova.

Još davne 1892. u njoj je uživala austrougarska aristokracija, a danas je jedna od najljepših i najintimnijih uvala na otoku, pružajući jedinstven, personaliziran i luksuzan bijeg od užurbanog života i svakodnevice. Uz brojne prirodne blagodati, uvala Čikat skriva pravi dragulj i poslasticu za sve ljubitelje luksuznog odmora - 5* hotel Bellevue, okružen stoljetnom borovom šumom tik do samog mora. Upravo ovo mjesto prozračne elegancije i sofisticiranog luksuza ove su godine brojni strani i domaći gosti na TripAdvisoru proglasili najboljim hotelom u Hrvatskoj. Hotel Bellevue dizajniran je da svakim svojim kutkom ugodi i najzahtjevnijem gostu, zahvaljujući dizajnerski uređenom interijeru, impresivnom eksterijeru i zadivljujućim smještajnim kapacitetima, no to je tek početak onoga što Bellevue nudi svojim gostima.

Specijalizirana ponuda i individualna usluga hotela Bellevue oduševljava sve profile gostiju, uz vrhunske chefove zadužene za gastro poslastice, počevši s velikim izborom mesnih i ribljih specijaliteta, svježih namirnica te na suncu dozrelog voća i povrća domaćih proizvođača.

Lošinjski Bellevue je najbolji hotel u Hrvatskoj prema izboru gostiju (фото 1)

Za one željne potpunog opuštanja, u sklopu hotela nalaze se unutarnji i vanjski bazeni s morskom vodom, relax zona, fitness i yoga studio i predivan SPA vrt te nadaleko poznata i svjetski priznata SPA Clinic, proglašena najboljim novim wellnessom na svijetu u 2015. godini. Stručno osoblje, terapeuti i vodeći zdravstveni specijalisti osmislili su cijeli niz jedinstvenih health & wellness programa i tretmana koji kombiniraju vrhunske kozmetičke pripravke uz metode holističke njege, suvremene psihologije i moderne medicine, koji će dušu i tijelo dovesti u potpuni balans. Tako će u ovoj oazi za opuštanje, za vrijeme vašeg odmora iz snova, top stručnjaci prilagoditi programe vašim specifičnim potrebama, bilo da je riječ o pomlađivanju, oblikovanju tijela ili postizanja balansa duha i tijela.

Lošinjski Bellevue je najbolji hotel u Hrvatskoj prema izboru gostiju (фото 2)

Ekskluzivno čitatelji Büro247.hr imaju jedinstvenu priliku uživati u posebnoj ponudi hotela Bellevue u terminu od 18. 4. do  1. 6. 2017., koja uključuje luksuzan smještaj u elegantnim sobama i suiteovima, doručak s velikim izborom kulinarskih specijaliteta, korištenje spa zone te dnevni Be Fit program koji uključuje čak 4 aktivnosti dnevno. Posebna ponuda uključuje i popust od 30% na sve wellness tretmane. Uvjerite se u posebnost hotela Bellevue i uživajte u prirodnim ljepotama uvale Čikat i otoka Lošinja, razmazite se i revitalizirajte svoje tijelo i duh. Odmah rezervirajte svoj termin na linku i uz promo kod SPRING uživajte u posebnim uvjetima koje samo za vas osigurava najbolji hotel u Hrvatskoj - proljeće  je idealno vrijeme za uživanje i odmor te pripremu i opuštanje za nadolazeće ljeto.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: bellevue@losinj-hotels.com

Lošinjski Bellevue je najbolji hotel u Hrvatskoj prema izboru gostiju (фото 3)

 

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više