Search

Magično božićno putovanje kroz izloge robne kuće Printemps

Magično božićno putovanje kroz izloge robne kuće Printemps

U suradnji s Burberryjem


Image: Buro247.com/me

Svake godine se poznate svjetske kuće prikazuju u najljepšem božićnom ruhu, a pariški Printemps je ove godine zasjao u Burberry dizajnu

S dva trenutno najpoznatija britanska modela, Carom Delevingne i Kate Moss, Printemps je upalio svoje blagdanske lampice podsjećajući svakog zašto je i dalje jedna od najomiljenijih pariških robnih kuća. Prošle godine je za dizajn bila zadužena kuća Prada, a 2014. će ispratiti u društvu Burberryja pod dirigentskom palicom Christophera Baileya.

Magično božićno putovanje kroz izloge robne kuće Printemps (фото 1)

Tema prikaza u izlozima je "Magično božićno putovanje" koje prati jednog dječaka kako zahvaljujući svojoj mašti leti između Pariza i Londona u čast božićnih blagdana. Svaki izgled dekoriran je sa svojom temom i detaljima minijaturnih simbola Londona kao što su Kraljevska straža, Big Ben i London Eye sve dok dječak kroz 11 scena ne doleti do Pariza. S kišobranom u jednoj i medvjedićem u drugoj ruci, mališan odjeven u kultni Burberryjev baloner i šal kariranog uzorka otkriva sve čari blagdanskog doba.

Magično božićno putovanje kroz izloge robne kuće Printemps (фото 2)

Magično božićno putovanje kroz izloge robne kuće Printemps (фото 3)Magično božićno putovanje kroz izloge robne kuće Printemps (фото 4)Magično božićno putovanje kroz izloge robne kuće Printemps (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više