Search

Mali plac i Croatian Design Superstore pripremaju nove gastro poslastice za jesen

Mali plac i Croatian Design Superstore pripremaju nove gastro poslastice za jesen

Odlična suradnja hrvatskih kreativaca


Image: PR

Svima dragi Mali Plac i Croatian Design Superstore udružili su snage i predstavili novi projekt sa ciljem promocije malih domaćih proizvođača i upoznavanja posjetitelja s hrvatskim tradicionalnim proizvodima

Croatian Design Superstore će tako od rujna postati bogatiji za jedinstvenu gastro priču s naglaskom na autohtone i prirodno uzgojene hrvatske proizvode, inače okupljene na Malom placu, zagrebačkoj mobilnoj tržnici lokalnih, organskih proizvoda. I Croatian Design Superstore i Mali plac u svom djelovanju nastoje afirmirati hrvatske, autohtone i originalne proizvode zbog čega je ova suradnja logičan slijed njihovih aktivnosti. "Trudimo se da posjet Superstoreu zaista bude cjelovito i zanimljivo dizajnersko iskustvo u svakom pogledu, kontinuirano koristeći café kao poligon za nove dizajnerske koncepte i ideje  - upravo se zato suradnja s Malim placem čini prirodnim korakom naprijed," kaže Ira Payer, kreativna direktorica platforme.

Mali plac i Croatian Design Superstore pripremaju nove gastro poslastice za jesen (фото 1)

Suradnja će biti otvorena gostovanjem Malog placa  u Croatian Design Superstoreu 17. rujna i 1. listopada između 10 i 16 sati. Posjetitelji će se tada moći upoznati s malim proizvođačima iz raznih regija Hrvatske te doznati sve što ih zanima o njihovim proizvodima.

Mali plac i Croatian Design Superstore pripremaju nove gastro poslastice za jesen (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više