Search

MasterCard i City Center one svibanj posvećuju ženama

MasterCard i City Center one svibanj posvećuju ženama

Kampanja "We Love Women"

Tekst: BURO.


Tijekom četiri tjedna u svibnju posjetitelje City Centera one očekuje niz aktivnosti, radionica, zanimljivih događanja i pogodnosti za kupnju MasterCard karticama

"We Love Women" kampanja počinje 5. svibnja, tjednom posvećenim uređenju doma, a tih sedam dana u trgovinama za uređenje interijera ostvaruju se posebni popusti za plaćanje MasterCard karticom. Savjetovat će vas vrhunski stručnjaci poput Mirjane Mikulec koja će otkriti tajne modernog i funkcionalnog uređenja doma, a u drugom tjednu će je zamijeniti Kristina Ercegović, autorica knjige "Sam svoj gazda". U tjednu posvećenom modi i ljepoti, o umijeću življenja u ubrzanom svijetu te ostvarenju svojeg punog potencijala na svakom životnom polju, govorit će Tatjana Divjak, dok će zadnji tjedan kampanje biti posvećen fitnessu i zdravlju.

MasterCard i City Center one svibanj posvećuju ženama (фото 1)

Posjetiteljice City Centera one dobit će priliku za sudjelovanje u uzbudljivoj SMS nagradnoj igri "Shopping with style" s Ivom Balaban u kojoj mogu osvojiti poklon bon u iznosu od 2.500 kuna. Sretna dobitnica osvojeni poklon bon moći će iskoristiti u bilo kojem City Centeru one, a nezaboravnoj kupnji pridružit će se Iva Balaban kako bi pomogla odabrati najbolju odjevnu kombinaciju. Osim toga, u svibnju će se održati i nagradna igra "Izaberi i osvoji najbolji ženski auto godine" te će tako sretna dobitnica ili dobitnik odvesti ženski automobil iz snova.

Pridružite se proslavi u shopping centrima City Center one i svakako ponesite svoju MasterCard karticu!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više