Search

Mercedes-Benz predstavio svoju prvu luksuznu jahtu

Mercedes-Benz predstavio svoju prvu luksuznu jahtu

Vrijedna 1.7 milijuna dolara


Image: buro247.kz

Njemački proizvođač luksuznih automobila predstavio je po prvi puta svoju jahtu koja je već viđena na Francuskoj rivijeri

Čak 14 metara dugačka s dva dizelska motora, luksuzna jahta Arrow 460 Granturismo Edition 1 predstavljena je od strane Mercedes-Benza. Prvo je to njihovo morsko plovilo koje izgledom podsjeća na hibrid automobila i broda, a nastalo je u suradnji s britanskim Silver Arrows Marine te može postići brzinu od preko 40 čvorova. Luksuzan i sofisticiran interijer ono je što će dodatno privući pažnju obzirom da u njegovom uređenju prevladava otmjeno drvo eukaliptusa.

Mercedes-Benz predstavio svoju prvu luksuznu jahtu (фото 1)

Jahta između ostalog ima i svoj klimatizacijski sustav, kao i svojevrsni "vinski podrum" te stroj za izradu leda kako bi gosti mogli uživati i u onim najsitnijim užitcima za vrijeme svog boravka na nju, odnosno da im baš ništa ne nedostaje. Maksimalan kapacitet koji može podržati je 10 osoba, a vrijednost ove impresivne Mercedesove jahte jest 1.7 milijuna američkih dolara. Očigledno, cijena vrijedna ovakvog luksuza s potpisom, koji je već viđen na Francuskoj rivijeri.

Mercedes-Benz predstavio svoju prvu luksuznu jahtu (фото 2)Mercedes-Benz predstavio svoju prvu luksuznu jahtu (фото 3)Mercedes-Benz predstavio svoju prvu luksuznu jahtu (фото 4)

Mercedes-Benz predstavio svoju prvu luksuznu jahtu (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više