Traži

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste

Mali web dućan s velikim idejama


Fotografija: Facebook

Sigurno ste bili u situaciji da ste razmišljali na koji način biste mogli zahvaliti svojim uzvanicima na dolasku, nagraditi nečije prijateljstvo ili samo obogatiti dobru zabavu originalnim poklonima. U nastavku vam donosimo prijedlog koji bi vas mogao inspirirati...

2 have & 2 hold party shop mali je web dućan s velikim idejama! Ovdje ćete pronaći moderne, eko i trendy poklone za svoje goste, pozivnice, dekoracije i 'uradi sam' poklončiće koji će vas inspirirati i omogućiti da svoje goste otpratite kući sa smiješkom. Bilo da se radi o rođendanu, vjenčanju ili zabavi organiziranoj nekim drugim povodom, kraj večeri obilježen je trenutkom darivanja, ili bi barem bilo simpatično da je, ukoliko se želite zahvaliti svojim gostima na dolasku. A tu nastupaju simpatične i lijepo zapakirane ideje ovog web shopa.

Pokrenula ga je Mirna Cizel početkom ove godine. Kako sama ističe: "Nakon desetak godina rada u kreativnoj agenciji i ostvarenja svih svojih želja rođenjem dvije prekrasne djevojčice, zadnje tri godine svog života posvetila sam isključivo djeci i bilo je prekrasno, bezbrižno, neprocjenjivo. Nakon ovog perioda znala sam da se moram posvetiti ponovno sebi i radu te da želim raditi nešto kreativno i da moram biti svoj gazda. Tražeći inspiraciju otkrila sam prekrasna vjenčanja i proslave miljama daleko od onih klasičnih, a opet neodoljive i šarmantne upravo zbog kreativnih detalja i dekoracija koje su me oduševile. Malo pomalo, počela sam pratiti svjetske trendove u eko i DIY dekoracijama, probudio se kreativac u meni, doživjela sam onaj 'A-ha!' trenutak i više nije bilo povratka!"

Tako ćete na ovim stranicama pronaći pomno birane kvalitetne materijale i sirovine proizvedene u Hrvatskoj kad god je to moguće. Recimo teglice s medom ili pekmezom od jagode zapakirane s rustikalnom etiketom maštovit su dar za kraj večeri, ili pak aromatična sol ili slatkiši u maloj bočici te mirisni jastučići s lavandom. Osim poklončića, ovdje možete naručiti izradu etiketa te ih personalizirati imenima, ili pak personalizirane privjeske i pozivnice za vjenčanja. Ukoliko ste u potrazi za dobrim idejama, svakako posjetite ovaj webshop!

Matija Kljunak Wedding Photography

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor