Search

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste

Mali web dućan s velikim idejama


Image: Facebook

Sigurno ste bili u situaciji da ste razmišljali na koji način biste mogli zahvaliti svojim uzvanicima na dolasku, nagraditi nečije prijateljstvo ili samo obogatiti dobru zabavu originalnim poklonima. U nastavku vam donosimo prijedlog koji bi vas mogao inspirirati...

2 have & 2 hold party shop mali je web dućan s velikim idejama! Ovdje ćete pronaći moderne, eko i trendy poklone za svoje goste, pozivnice, dekoracije i 'uradi sam' poklončiće koji će vas inspirirati i omogućiti da svoje goste otpratite kući sa smiješkom. Bilo da se radi o rođendanu, vjenčanju ili zabavi organiziranoj nekim drugim povodom, kraj večeri obilježen je trenutkom darivanja, ili bi barem bilo simpatično da je, ukoliko se želite zahvaliti svojim gostima na dolasku. A tu nastupaju simpatične i lijepo zapakirane ideje ovog web shopa.

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste (фото 1)

Pokrenula ga je Mirna Cizel početkom ove godine. Kako sama ističe: "Nakon desetak godina rada u kreativnoj agenciji i ostvarenja svih svojih želja rođenjem dvije prekrasne djevojčice, zadnje tri godine svog života posvetila sam isključivo djeci i bilo je prekrasno, bezbrižno, neprocjenjivo. Nakon ovog perioda znala sam da se moram posvetiti ponovno sebi i radu te da želim raditi nešto kreativno i da moram biti svoj gazda. Tražeći inspiraciju otkrila sam prekrasna vjenčanja i proslave miljama daleko od onih klasičnih, a opet neodoljive i šarmantne upravo zbog kreativnih detalja i dekoracija koje su me oduševile. Malo pomalo, počela sam pratiti svjetske trendove u eko i DIY dekoracijama, probudio se kreativac u meni, doživjela sam onaj 'A-ha!' trenutak i više nije bilo povratka!"

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste (фото 2)

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste (фото 3)

Tako ćete na ovim stranicama pronaći pomno birane kvalitetne materijale i sirovine proizvedene u Hrvatskoj kad god je to moguće. Recimo teglice s medom ili pekmezom od jagode zapakirane s rustikalnom etiketom maštovit su dar za kraj večeri, ili pak aromatična sol ili slatkiši u maloj bočici te mirisni jastučići s lavandom. Osim poklončića, ovdje možete naručiti izradu etiketa te ih personalizirati imenima, ili pak personalizirane privjeske i pozivnice za vjenčanja. Ukoliko ste u potrazi za dobrim idejama, svakako posjetite ovaj webshop!

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste (фото 4)

Matija Kljunak Wedding Photography

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste (фото 5)

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste (фото 6)

Mjesto gdje ćete pronaći savršen poklon za svoje goste (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više