Search

Modni i tehnološki dodaci za istinske ljubitelje BMW automobila

Modni i tehnološki dodaci za istinske ljubitelje BMW automobila

Cool, održiva i pristupačna kolekcija


Image: buro247.com.au

Strastveni ste ljubitelj BMW automobila? Odsad ćete prepoznatljive plavo-bijele kvadratiće moći nositi sa sobom svakodnevno

Kad pomislite na BMW vjerojatno vam se pred očima stvara slika elegantnog i luksuznog automobila sa sjedalima i interijerom od fine kože. Tvrtka BMW godinama je marljivo gradila svoj brend pa danas rijetko tko neće na prvu prepoznati osobitu nijansu plavih kvadratića u kombinaciji s bijelima, omeđenima crnim krugom. Međutim posljednjim projektom ova uspješna njemačka tvrtka otišla je korak dalje i lansirala održivu i cjenovno vrlo pristupačnu kolekciju modnih dodataka za muškarce, kao i zanimljivih uređaja i tehnoloških dodataka, a sve u skladu s BMW I modelom automobila. 

Modni i tehnološki dodaci za istinske ljubitelje BMW automobila (фото 1)

U kolekciji koja nosi naziv "BMW i Collection" pronaći ćete majice s kapuljačom izrađene od 100-postotnog organskog pamuka i reciklirane tkanine, šiltericu (također od 100-postotnog pamuka) sa šiltom od ekološki prihvatljivog kartona. A među ostalim cool novitetima tu su i organizatori za uredski materijal i solarni punjač za mobitele i pametne uređaje. 

Modni i tehnološki dodaci za istinske ljubitelje BMW automobila (фото 2)

Kolekcija ne bi bila potpuna bez maske za mobitel i tablet od materijala nalik filcu koji se dobiva od recikliranih PET ambalaža s preklopom od štavljene kože.

Modni i tehnološki dodaci za istinske ljubitelje BMW automobila (фото 3)

Osim navedenog, kolekcija nudi i Bluetooth zvučnik s baterijom na solarno punjenje koja će vas služiti punih šest sati, a koja također dolazi s futrolom stilski usklađenom s maskama za mobitel i tablet, a mogla bi vas zanimati i boca za vodu izrađena od izdržljivog i kvalitetnog tritana inovativnog dizajna koji vam omogućuje da svoju vodu aromatizirate komadićima voća. Sve ove odlične modne i tehnološke dodatke može pronaći na službenim stranicama tvrtke BMW

Related articles

Buro 24/7 Selection

više