Search

Moleskine predstavio planer budućnosti

Moleskine predstavio planer budućnosti

Suradnja s kompanijom Livescribe


Image: Buro247.ru

Suradnja kompanija Moleskine i Livescribe rezultirala je planerom budućnosti gdje se sve vaše zapisane misli i crteži odmah prebacuju u digitalni format

Nakon aplikacije Book za iPad, talijanski proizvođač planera i notesa Moleskine krenuo je korak dalje u ideji razvijanja digitalizacije zapisa. Posljednja suradnja s kompanijom Livescribe dovela je do planera koji može skenirati svaki vaš potez povučen posebnom Livescribe kemijskom te ga prebaciti u digitalni format koji se ocrtava uz pomoć aplikacije na vašem tabletu ili mobilnom uređaju.

Tajna ovog izuma je u mikrotočkama unesenim u svaku stranicu planera zahvaljujući kojim elektronske kemijske olovke u trenutku pisanja skeniraju napisano i šalju podatke digitalnom uređaju. Pritiskom na točku na stranici pokrećete ili zaustavljate skeniranje, a kemijska olovka istovremeno može poslužiti i kao diktafon koji vaš cijeli projekt smješta u isti medij i dimenziju za lakše pregledavanje. Ova probna verzija pametnih planera tiskana je u ograničenoj količini po cijeni od 30 dolara.

Moleskine predstavio planer budućnosti (фото 1)

Moleskine predstavio planer budućnosti (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više