Search

Na Manhattanu se otvara nova luksuzna robna kuća

Na Manhattanu se otvara nova luksuzna robna kuća

Neiman Marcus stiže u 2018.

BURO.


Luksuzna robna kuća Neiman Marcus se nakon 107 godina postojanja napokon odlučila za ulazak na konkuretno njujorško tržište

Robna kuća niknut će u bloku Hudson Yards, na zapadnoj strani središnjeg Manhattanu unutar novog kompleksa čija se gradnja planira dovršiti 2018. godine. Čak 107 godina je ime Neiman Marcus oklijevalo ući na konkurentno njujorško tržište ne želeći oduzimati profit svojoj sestrinskoj kući Bergdorf Goodman. Kako raste potražnja za luksuznom robom, tako se i kuća Neiman Marcus, čija je baza inače u Dallasu, odlučila na ovaj velik i možda riskantan potez u jednoj od najvažnijih shopping meka u svijetu.

Robna kuća Neiman Marcus ulazi na njujorško tržište u trenutku kada njegovi konkurenti povlače sve moguće poteze kako bi iskoristili navalu imućnih turista iz Brazila, Kine i Rusije. Mnogi prodavači upravo zbog toga prolaze kroz ekstenzivna preuređivanja i proširivanja, kao primjerice robna kuća Macy's koja trenutačno uređuje oko 5 od svojih 10 katova u nastojanju maksimalnog unovčenja povećanog priljeva turista.

Na Manhattanu se otvara nova luksuzna robna kuća (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više