Search

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine

Grand Park Hotel Rovinj


Image: PR

Riječ je o investiciji vrijednoj 600 milijuna kuna, a dovršetak radova dugo najavljivanog rovinjskog Grand Park Hotela očekuje se krajem ove godine...

O luksuznim rovinjskim hotelima pisali smo nemali broj puta. Upravo je taj istarski grad centralna sila kada su u pitanju luksuzni, visokokategorizirani hotelski smještaji, a sada će nadmašiti sami sebe jer se krajem godine otvara još jedan. U pitanju je Grand Park Hotel o kojem se već naveliko priča i piše neko vrijeme, a radovi na njemu su u punom zamahu s obzirom na to da bi do kraja ove godine trebao konačno biti dovršen. Bit će to mjesto, kako stoji u opisu na Maistrinim stranicama, gdje se more susreće s parkom, a park s gradom - tri elementa koja će se savršeno ispreplesti u ovom novom luksuznom zdanju. Naglašavaju i kako će gosti u njemu moći uživati prije svega u veličanstvenom pogledu na stari grad, otoke i more iz elegantno dizajniranih soba. Pritom će naravno, moći udahnuti omamljujuće mirise borova i lavande, a oaza je to gdje će gosti moći otvorite um, tijelo i dušu i otići iz nje sasvim preporođeni. 

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 1)

Kako smo već i ranije najavili, osim što će se Grand Park Hotel moći pohvaliti kategorizacijom od pet zvjezdica, imat će i 209 smještajnih jedinica od čega je 16 suiteova sa spektakularnim pogledom na more i sam Rovinj. Hotel će imati šest razina, a arhitektonski projekt potpisuje Studio 3LHD, dok je za unutrašnje uređenje angažiran talijanski studio za arhitekturu i dizajn Lissoni. Hotel će osim toga imati i šest različitih barova i restorana, kao i luksusnih trgovina, a cijela gastro ponuda će se bazirati na lokalnim namirnicama s modernim pomakom.

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 2)

Wellness i spa protezat će se na 3.800 četvornih metara, a od ostalih usluga će se moći pohvaliti dječjim klubom, shopping promenadom s 13 trgovina, garažom za goste, kao i stanicama za punjenje električnih automobila. Multifunkcionalne kongresne dvorane bit će opremljene najnovijom tehnologijom, a bit će tu i tzv. trezor - prostor dizajniran za specijalne evente i prezentacije… Kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel provjerite u nastavku...

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 3)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 4)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 5)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 6)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 7)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 8)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 9)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 10)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 11)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 12)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 13)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 14)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 15)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 16)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 17)

Nadmašili su sami sebe! Pogledajte kako će izgledati najluksuzniji hrvatski hotel koji će biti dovršen do kraja godine (фото 18)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više