Search

Najbolji božićni i novogodišnji provod u zagrebačkom hotelu

Najbolji božićni i novogodišnji provod u zagrebačkom hotelu

Ponuda iz Esplanade Zagreb


Image: PR

Doživite bajkoviti božićni ugođaj u samom srcu Zagreba uz mirisne slastice, neodoljive delicije, tradicionalne običaje, vrhunske šampanjce, kuhano vino, glazbu, veselje i ples, u duhu hotela Esplanade

Bilo da odaberete otmjeni restoran Zinfandel's, chic Le Bistro ili pak kozmopolitski Esplanade lounge bar, poznati zagrebački hotel u svojoj ponudi osigurava odličnu božićnu atmosferu uz miris cimeta, kuhanog vina i uz tradicionalnu hrvatsku kuhinju u izvedbi chefice Ane Grgić. Prosinačke adventske nedjelje u restoranu Zinfandel's osiguravaju raskošan obiteljski ručak po cijeni od 260 kn po osobi, dok je Badnjak rezerviran za riblji meni od četiri slijeda po cijeni od 430 kn. Za one koji planiraju Božić provesti u toplini doma, tu je i ponuda purice s prilozima za van također po cijeni od 430 kn. 

cx

Novogodišnji program i doček Nove godine u Esplanadi u Smaragdnoj dvorani i restoranu Zinfandel's osiguravaju vrhunski program. Zakoračite u 2016. uz pjenušac i novogodišnji valcer, a u rane jutarnje sate potražite okrjepu uz fini vinski gulaš. Cijena od 985 kuna uključuje i neograničenu konzumaciju vrhunskog vina i vode, specijalne rekvizite za proslavu te Cognac & Cigar Lounge.

x

Za mlađe generacije gostiju Esplanade priprema pravi novogodišnji party uz vrhunsku glazbu po izboru DJ-a u prostoru The Cluba. Cijena od 445 kuna po osobi uključuje raskošan bife sa slasnim delicijama – cijelu noć, pjenušac i rekvizite za slavlje u ponoć, vinski gulaš za okrjepu te neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i odabranih koktela na otvorenom baru.

sd

Related articles

Buro 24/7 Selection

više