Search

Najljepše božićne dekoracije za dom

Najljepše božićne dekoracije za dom

S potpisom Renate Lovrenčić

Tekst: A.P.


Image: John Pavlish

Cvjetna galerija RL iza koje stoji Renata Lovrenčić i ovih blagdana donosi pregršt elegantnih ukrasa za blagdansko ozračuje u vašem domu

Ako ste u potrazi za nekim lijepim božićnim poklonom za dragu osobu ili za poslovnog partnera, svakako proučite ponudu Cvjetne galerije RL u kojoj prevladavaju decentni ukrasi koji će se uklopiti u svaki prostor. Od adventskih vijenaca s pomakom do šarmantnih božićnih buketa u nastavku pogledajte što već danas možete pronaći na adresi Kneza Ljudevita Posavskog 25 u Zagrebu.

Buketi od četinjače ukrašeni su s pravim medenjacima i pokojom kuglicom, sve skupa zamotano u novinski ili natur papir i povezano plišanom vrpcom. Idealni su kao simboličan poklon ako ne želite kupiti klasičan buket.

buketi

buketi

buketi

Vijenac za vrata načinjen je od suhe preparirane morske trave, ukrašene s nekoliko kuglica i plišanim vrpcama u različitim bojama.

vijenac

vijenci

Limena matirana posuda jednostavnog dizajna u koju savršeno paše dekoracija od suhih grančica, u kombinaciji s božićnim detaljima pod motom "manje je više" odlična je kombinacija za dom ili ured.

Najljepše božićne dekoracije za dom (фото 1)

Najljepše božićne dekoracije za dom (фото 2)

Cijene i više informacija potražite na www.galerijarl.com

Cvjetnu galeriju RL možete pratiti i na Instagramu te na Facebooku.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više