Search

Najljepša božićna čarolija Saše Šekoranje u zagrebačkom Velvetu

Najljepša božićna čarolija Saše Šekoranje u zagrebačkom Velvetu

Prekrasno uređena caffe galerija

A.P.


Image: John Pavlish

Omiljeno mjesto za zimski chill

Kada Saša Šekoranja odluči kreirati božićni ugođaj onda znate da će vas dočekati prava eksplozija kreativnosti. Svaki detalj je doveden do savršenstva, pažljivo postavljen baš na pravo mjesto kako bi se stvorilo okruženje koje može parirati svim svjetskim razvikanim mjestima. Za ove božićne blagdane Velvet (Dežmanova 9) živi pravu božičnu čaroliju uz mirise blagdanskih kolača, cimeta, klinčića i uz savršen pozadinski soundtrack Norah Jones, Davida Bowieja i svima dragih božićnih klasika.

Velvet

Caffe Velvet (bijeli Velvet) dočekuje goste s prozorima iscrtanim bijelim crtama koje podsjećaju na borove iglice i grane prekrivene prvim snijegom. Veliki šank ukrašen je s velikom vazom s božićnim cvijećem (bijeli amarilisi), a na stolove su postavljene sofisticirane epruvetalne vaze s bijelim narcisima koji su dopremljeni iz Nizozemske. Cijeli prostor je osvijetljen s atmosferičnim lampicama i ukrašen limenim teglama sa stiliziranim stablima breze.

Velvet

Velvet

Velvet

U galeriji Velvet (crni Velvet) dočekat će vas veliki vijenci od jarko crvenih kuglica koje je Šekoranja izvjesio po prozorima. U ovom prostoru šank krase crveni amarilisi dok se na stolovima nalaze epruvetalne vaze s grančicama tradicionalne božićne biljke božikovine i prigodne svjećice. Lampe u obliku zvijezda koje su inače dio interijera, dodatno naglašavaju blagdansko raspoloženje i ugođaj. Iznad prozora jednog i drugog Velveta upaljena je isprepletena niska bijelih lampica koje namjerne i slučajne prolaznike privlače i podsjećaju da je stiglo najljepše doba godine.

Velvet

Velvet

Velvet

Velvet

Velvet

Velvet

Velvet

Related articles

Buro 24/7 Selection

više