Search

Nakon renovacije Sheratona Zagreb novi izgled poprimit će i Westin

Nakon renovacije Sheratona Zagreb novi izgled poprimit će i Westin

Vizuali zagrebačkog Westina


Image: PR

Interijer hotela u potpunosti će biti koncipiran prema dizajnerskim standardima brenda Westin na globalnoj razini, no ipak inspiriran lokalnim podnebljem i kulturom, a evo kako će i izgledati...

Jedna od najvećih i najstarijih hotelskih kompanija u Hrvatskoj, Hup - Zagreb d.d., čije se poslovanje odvija u dvije vodeće hrvatske destinacije, Zagrebu i Dubrovniku, kontinuirano ulaže i unaprjeđuje svoje objekte. Nakon izgradnje i otvorenja Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela u Srebrenom te Hotela Mlini u Mlinima, u ljeto 2015. te pratećih objekata na dubrovačkoj rivijeri, pod okriljem branda Dubrovnik Riviera Hotels, u vlasništvu HUP-a Zagreb te nakon dovršetka cjelovitog procesa renoviranja Sheratona Zagreb, HUP Zagreb je započeo s renoviranjem The Westin Zagreb hotela.

Neposredno nakon cjelovitog preuređenja Hotela Jadran u Zagrebu, pokrenute su investicije kroz koje  će se preurediti javni prostori i smještajne jedinice te unaprijediti tehnologija koja direktno utječe na zadovoljstvo gostiju u vodećim nacionalnim hotelima, Sheraton Zagreb Hotelu i Hotelu The Westin Zagreb. U obnovu ovih hotela HUP-Zagreb ulaže više od 10 milijuna EUR-a. Krajem 2015. Sheraton Zagreb Hotel temeljito je obnovljen, u skladu s recentnim standardima dizajna branda Sheraton, a nakon njegovog preuređenja uslijedila je obnova The Westin Zagreb Hotela.

Nakon renovacije Sheratona Zagreb novi izgled poprimit će i Westin (фото 1)
Prvog srpnja započeli su radovi na temeljitoj obnovi dijela soba, recepcije i lobbyja te restorana Kaptol, Diana Bara i Rendez Vous Cafea. Dvorana za sastanke i vjenčanja na 17. katu, sa spektakularnim, panoramskim pogledom na Zagreb, dvorana Opera, također će se proširiti i temeljito obnoviti. Dovršetak prve faze obnove hotela Westin predviđen je za jesen ove godine. Interijer hotela u potpunosti će biti usklađen s brand i dizajn standardima branda Westin na globalnoj razini, no inspiriran lokalnim podnebljem i kulturom. Hotel će tijekom čitave faze renovacije biti otvoren za sve goste te će se radovi izvoditi na način da ne ometaju goste koji će moći uživati u uvijek visokoj kvaliteti pružene usluge hotela.

U projektima renoviranja oba zagrebačka hotela, u skladu sa svim standardima suvremene hotelske industrije te brand standardima za Westin i Sheraton, sudjelovali su i vodeći dizajneri. Areen design studio iz Londona je izradio dizajn za Sheraton Zagreb dok je za Westin Zagreb to učinio arhitektonski studio Scott Brownrigg.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više