Search

Napušteni berlinski supermarket pretvorio se u jedan jako cool concept store

Napušteni berlinski supermarket pretvorio se u jedan jako cool concept store

Trodnevni pop-up store koji ne smijete propustiti ako ste trenutno u Berlinu

Tekst: T.L.


Image: Browns Nomad

Berlin obožava napuštena mjesta. Dapače, obožava ih toliko da su postala dijelom njegovog kulturnog identiteta. Šetate li Berlinom posve je realno očekivati da ćete negdje između sirovih zidova čuti muziku nekog dnevnog partyja ili naići na pop-up izložbu nekog mladog umjetnika.

Na tragu te nadaleko poznate berlinske tradicije, londonski je brend Browns Nomad uselio u prostor napuštenog supermarketa u kultnog berlinskom kvartu Mitte i pretvorio ga, na tri dana, u mjesto na kojem morate biti. Concept store se, naime, otvorio jučer, a svoja će vrata držati otvorenima do 17. studenog, no ono što ovaj projekt razlikuje od drugih dosad viđenih pop-up storeova je što, osim odjeće i modnih dodataka, nudi i pregršt drugog sadržaja.

Napušteni berlinski supermarket pretvorio se u jedan jako cool concept store (фото 1)

U prostoru starog supermarketa u Mitteu sada možete i dogovarati privatne shopping termine, napraviti tetovažu, dati da vam čitaju sudbinu iz dlana, slušati panele s brojnim zanimljivim gostima ili pak uživati na koncertima jazz glazbenika IAMDDB i plesati na ritmove DJ-ice Juliane Huxtable. Ovo je, naime, treći takav izlet Browns Nomada, a cilj projekta je uključiti lokalnu zajednicu, povezati ljude i priuštiti im zabavno iskustvo u kojem mogu sudjelovati tri dana zaredom. Ako ste kojim slučajem trenutno u Berlinu, nipošto nemojte propustiti posjetiti Mitte i barem na trenutak zaviriti u ovaj zanimljivi concept store.

Napušteni berlinski supermarket pretvorio se u jedan jako cool concept store (фото 2)

 

Napušteni berlinski supermarket pretvorio se u jedan jako cool concept store (фото 3)

 

Napušteni berlinski supermarket pretvorio se u jedan jako cool concept store (фото 4)

 

Napušteni berlinski supermarket pretvorio se u jedan jako cool concept store (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više