Search

Nespresso je otvorio elegantan dućan u strogom centru Zagreba

Nespresso je otvorio elegantan dućan u strogom centru Zagreba

Urednik: BURO.


Poznati i obožavani švicarski brand premium kave u kapsulama, Nespresso, otvorio je svoja vrata Zagrepčanima u samom centru grada, u Ilici 19.  U Nespresso boutiqueu imate priliku isprobati pažljivo pripremljene premium kave uz stručne savjete coffee specijalista koji će vam ispričati priču o podrijetlu kave, pokazati kako se ona priprema i pomoći vam da izaberete okus za sebe.

Posjet novom Nespresso boutiqueu izlet je za sva osjetila. Inovativni dizajn priča priču o održivosti, slijedeći filozofiju branda koja poštuje načela kružne ekonomije. Pažljivo osmišljeni komadi namještaja, osvjetljenje, ugodna glazba i posebna atmosfera čine da doživite nesvakidašnje iskustvo, a ovaj boutique posebnim čini i unikatan greenwall koji osvježava centralni dio prostora. Izrađen od živog bilja, ovaj zeleni zid ima poseban sistem održavanja i zalijevanja biljaka, a toliko je lijep da nećete htjeti propustiti priliku da zabilježite posjet Nespresso boutiqueu fotografirajući se ispred njega.

Nespresso je otvorio elegantan dućan u strogom centru Zagreba (фото 1)

Poseban kutak čini i Life recycling corner u kojem možete ostaviti iskorištene kapsule kave koje će Nespresso reciklirati. Ovisno o tome koliko ste kapsula ubacili, na ekranu će se prikazati informacije o doprinosu koji ste time dali očuvanju okoliša i što će se recikliranjem odloženih kapsula izraditi.

Nespresso je otvorio elegantan dućan u strogom centru Zagreba (фото 2)

"Nadamo se da će ovaj prostor zaživjeti kao mjesto inspiracije i susreta s prirodom uz uživanje u najboljoj kavi koja se u dalekim krajevima svijeta uzgaja poštujući tradicionalne metode. Uz vrhunsku kavu koja je u srži našeg poslovanja, Nespresso u centar poslovanja stavlja i održivost, razvijamo se u korak s prirodom" - izjavila je povodom otvorenja Bojana Guteša, regionalna direktorica marketinga za brand Nespresso.

Nespresso je otvorio elegantan dućan u strogom centru Zagreba (фото 3)

Osim u Ilici 19, Nespresso potražite i u zagrebačkom Arena centru, a kapsule za kavu i aparate za kavu možete naručiti i online.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više